2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم

153 بازدید | 9 پست

احساس میکنم بی نهایت مفت خوره 

از کارش بیرون اومده ماهی حداقل ۱۰میلیون از برادرشوهرم میگیره بازم خواهرشوهرم میگ نداریم 

به شوهرم گفتم به دامادت بگو با تو بیاد سرکار روزی ۵۰۰هم میخواست بهش بده اما قبول نکرد🤣میکم بایدم قبول نکنه پررو پول برادرشوهرم هست چرا بخواد کارکنه مثلا با شوهر من و برادرشوهرای دیگم قهره پولشونو میگیره ولی کارشونو قبول نمیکنه 

اینم بگم خواهرشوهرم هی میومد پیش مادرشوهرم میگف کار میخوایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا ولش کن شوهرشماکه پول نمیده بزارجاریت این حرفارو بزنه زندگی خودتو تلخ نکن مگه بیکاری بفکرایناباشی براش تاپیکم بزنز  مادامیکه ضررش به تونرسه بهش فکرهم نکن  اوناروخدا زده که دستشون جلوبرادرشوهرت دارازه دیگه نیش کنایه تو واسه خاطره چیشه ولللللش کن بفکرقرفرخودت باش روزبروز خوشگلتروجوونتربشی

چرا وظیفه ...خواهر شوهرت خیر سرش شوهر داره .دیگه نباید از برادر انتظار داشته باشه

خواهرش براش تو بچگی خ زحمت کشیده راه دوری نمیزه ولی خیلی پرروان خیلی از همه طلب دارن زنو شوهر 

شوهرش که میگه چرا مادرشوهرم زمینشو نمیفروشه براش خونه نمیخره😑

عزیزم شوهر منم کاهی میده مشکلی هم ندارم خواهرشه وظیفشه  جاری ندارم

🙄والا فک نکنم وظیفه‌ش باشه .من بودم مشکل داشتم درعوضه کاری که شوهرش واسه شوهرشماانجام میده بایدشوهرشمابهش پول بده  کمک کردن هم حدی داره نه درحدی که هرماه پول مفت اونم ده میلیون بگیره.من گفتم اگه فقط برادرشوهرت پول بش میده خودتو درگیرنکنی وگرنه شوهرت هئی بخوادپول مفتش بده من بودم مشکل داشتم