داداش منم همین بود ( مامانم تعریف میکنه وگرنه من خودم ازش کوچیکترم )
مامانم میگه چشم خورده بود ...
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
اینکه دخترا آرومترن واقعا درسته چون من خودم داشتم و اطرافم با پسرها همش مقایسه اش کردن که چقدر آرومه
ولی اینم که دیگه تا دوسالگی فقط چسبیده باشه بغلت نرمال نیست.همشون اینجوری نیستن...
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من گاهی نتونم از کوره در میرم کتکش میزنم بعدش عذاب وجدان میگیرم
عزیزم منم همینجور بودم. الان یادم میاد تن نحیفشو چرا میزدم. الهی بمیرم. ببین فقط باید باهاش وقت بگذرونی. گوشی دستم میگرفتم قیامت میکرد. فقط بازی میخواست. با تلویزیون گوشی سرگرمش نکن خدای نکرده بیش فعال میشه. الان پسر من کمی بیش فعاله. غذاهای محرک و شکلات و بستنی بهش نده. بخدا اینا تجربیات تلخ منه. برگردم عقب خیلی کارها رد انجام نمیدم. بمیرم براش
بعضی بچه ها واقعا سخت هستن ظاهرا هرچقدر خشم پدرومادر روببینن بدتر هم میشن بهتره یجوری خودتونو به تغافل بزنید ومعمولی رفتار کنید مثلا تو یه برنامه نشون میداد بچه هایی که تا صبح گریه میکنن تا پدرومادرشون بیان پیشیششون میگفت باید شب اول باید مثلا ۵ دقیقه بعد از صدای گریه بری پیششون تا چن شب بعد ۶ دقیقه تا اونقدر زمانو طولانی کنی تا کم کم این عادت سرشون بیفته بنظرم شاید بشه این روش رو برای روزهم انجام داد نمیدونما فک کنم استرس دوران بارداری باعث این مسایل میشه