2777
2789

برای من نه الان یمن همیشه به بهونه اینکه عید هست یه جا دعوتیم میبرمش و مثل عقده ای ها هرچی نیازمه رو میخرم به اون بهونه ک بعدا بهش رو نزنم الان عروسی دعوتیم میخواستم به این بهونه ببرمش برام خرید کنه  چون دیگه بعدش معلوم نیست تاکی باید صبر کنم چیزی بشه بگم خرید دارم خلاصه نمیخوام اینکارو کنم ناراحتم میبینم انقدر عقده ای شدم میشینم نقشه میچینم برام بگیره به این فکر میکنم حتما تو دلش میگه کوفتش شه همین دیروز گفت بهم دوست نداره برام خرج کنه چون فکر کرده خرجی ندارم ازدواج کرده باهام نمیخوام ازش دیگه چیزی بخوام خواست بخره نگرفت دست دراز نمیکنم

نه بابا چیزی بخوام اگه م بخره میگه باشه مجبورم پولش جور کنم این حرفش از صد تا فحش بدتره از عمد میگه من پشیمون شم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلط کرده من همش خودم میگیرم خودشم وقتی ببینه یا از سرکار میاد حتی شده یدونه لاک با ذوق میاره پررو کردی بخدا

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
چرا اینطوره چرا این حرفابینتون  رد بدل میشه چرا دوستانه باهاش دردودل نمیکنی

قبلا بهم گفته بود فکر نکن من هر ماه بهت ۱ ملیون پول بدم خیلیه بعد من دیشب با ناراحتی گفتم یا تو باید بدی یا من باید برم سرکار چون دوست ندارم انقدر حسای شم رو مسائل مالی گفت نمیدونم برو سرکار 

هر موقع موجودی داشته باشه میخره ولی اکثرا نداره🙃

روی تصمیمت تجدید نظر کن، چون وظیفش نیاز های شما رو رفع بکنه

نباید فکربکنه شما خرج شخصی ندارید. اینطوری پول هاش جای نامناسب یا فقط برای خودش خرج میکنه. 

من ازدواج نکردم اما این اتفاقات موضوعات روی بابام پیاده می‌کنم چون پدرم هرطور نسبت باهام باشه قطعا همسرم باهام همینطور درصد زیاد …

پول کم آورده باشم ماهیانه ، میگم کم آوردم با صداقت میگم چی خریدم اینا ،خیلی قشنگ مشتاقانه بدون اینکه فشار بیارم سریع پول بهم میده ، مثلا همین امشب مامانم یه غذا درست کرده بود ، واسه من کم اومد 😂 بابام با اینکه خیلی دلش میخواست اون غذا رو ، قسمت زیادش بهم داد … 😍🙃

یا بیرون که میریم کارتش میگیرم برای خودم خرید می‌کنم کارت میکشم 

آرزو میکنم به اون شکلی که میخوای تغییر کنه عزیزم🌸🌸

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه بابا چیزی بخوام اگه م بخره میگه باشه مجبورم پولش جور کنم این حرفش از صد تا فحش بدتره از عمد میگه ...

تو هم بگو اره مجبوری زن گرفتن مفتی نیس خرج داره سعی کن همیشه جورش کنی بخند چن بار اینجوری بگی شاید نگه دیگ اون اینو میگه ک ب همین هدف برسه هی شمارو برانگیخته کنه و اخمو تا بهت بربخوره دیگ نخری ولی شما باید تزریق کنی بهش ک وظیفته قانونا شرعا

من بعد خرید ذوقمو نشونش میدم و ازش تشکر میکنم اونم عشق میکنه ک برام خرید کنه ینی میگ ارزومه انقددد پ ...

منم وقتی بابام خرید میکنه ازش تشکر می‌کنم عشق میکنه بازم کارتش بدون که بخوام بهم میده منم خرید و تشکر ، 

من هنوز ازدواج نکردم اما ترفندها روی بابام پیاده می‌کنم 🤣 جواب میگیرم

من بعد خرید ذوقمو نشونش میدم و ازش تشکر میکنم اونم عشق میکنه ک برام خرید کنه ینی میگ ارزومه انقددد پ ...

من خیلی ذوق نشون نمیدم یعنی چون با دعوا برام میگیره گریم در میاد تا راضی شه منم مثل عقده ای ها راضی میشه ۱۰ تا چیز دیگه هم میگیرم ولی نمیزد تو روم دیروز زد گفت من چیکار کنم تو انقدر میمالی من همش لوازم آرایش برات باید بگیرم منم خب خیلی ناراحت شدم چون من خیلی کم آرایش میکنم من اصلا با منت دوست ندارم