2777
2789
عنوان

همسرتون از ته دل براتون خرید میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بگو اره مجبوری زن گرفتن مفتی نیس خرج داره سعی کن همیشه جورش کنی بخند چن بار اینجوری بگی شاید ن ...

آره ایندفعه اینجوری میگم بخدا من خیلی قناعت میکنم امروز رفته دو تا سینه مرغ گرفته من اونو بایدبرسونم برای ده وعده یا گوشت چهار ماه یبار دو کیلو میخره همش مامانش پرش می‌کنه قناعت کنید 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
قبلا بهم گفته بود فکر نکن من هر ماه بهت ۱ ملیون پول بدم خیلیه بعد من دیشب با ناراحتی گفتم یا تو باید ...

اشتباه کردی وسط همون دعوا حالیش کن میگفتی من برم دادگاه هم نفقه ماهیانه برام تعیین میکنه فک کردی الکیه زن میگیری فقط شکمش سیر کنی نخیر باید ماهیانه بدی نیازام رفع کنی خلاصه ایقد بگی تا بره تو مغزش ک خرج داری خودتو از سرش باز نکن البته رعایت حد و حدود جیبشم بکن

برا منم همینه میگه کلیم رو بفروشم تو از مغازه ها رد نکنم چشماتو ببند نبینی

آره بخدا خیلی عوضی ن من هر جور شده میرم سر کار این و خانواده ش برده پول ن هر کی بره سرکار تا کمر براش خم میشن وگرنه محل سگ بهت نمیذارن

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
من خیلی ذوق نشون نمیدم یعنی چون با دعوا برام میگیره گریم در میاد تا راضی شه منم مثل عقده ای ها راضی ...

منم کسی سرم منت بزاره حتی خودش دو دستی تقدیم کنه نمیگیرم ولی قبل ازدواج راجبش با همسرم حرف زدم همسرمم ادم دست و دلبازیه و صدالبته ک اقتدار دادنم تاثیر داشته 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
من خیلی ذوق نشون نمیدم یعنی چون با دعوا برام میگیره گریم در میاد تا راضی شه منم مثل عقده ای ها راضی ...

بعدم حتماااااا ماهیانه براش تعیین کن پولت بگیر ب اون چه شما چی میگیری یه ماه ارایشی بخر یه ماه لباس بخر هرچی من خودمم از اول عقدمون حتی مقدار کم ماهیانه تعیین کردم تا الانم میگیرم دیگ خودم میدونم اونم اصلا خیلی درجریان نیس یکم چهار چوب بزار اگ دوس داشتی درامد یکماه شوهرتم بگو چقطره شاید حقوقش کم ک خوراکم نمیگیره