2777
2789

من با اینکه فقط چندماه اول شیردادم ولی بشدددددددددددت سینه هام شل شده و افتادگی شدید پیداکرده 

11ماه از زایمانم گذشته و با وجود ورزش، کوچکترین تغییری نکرده🥺خیلی ناراحتم حالم از بدنم بهم میخوره 

شما چیکار کردین؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا شیر ندادم سینه‌هام همونحوری کله قندی موند

چون بچم ریز بود یه ترک هم رو شکمم نیافتاد و اینکه من کلا کم غدا هستم کلا ۱۲ کیلو وزنم رفته بود بالا که اونم ورم بود زود بعد زایمان ورمم خوابید و الان دقیقا عین روزگار مجردی هستم

برای منم سواله بالافاصله بعد از زایمان چجوری با تغییرات بدن کنار میشه اومد  بارداری تغییرات بدن راحت میپذیریم اما وقتی زایمان میکنیم یکهو و یک شبه بدن بهم میریزه شکم شل و بدن لک دار رو چجوری باهاش میشه کنار اومد 

خیلی راحت من یه انسان رو در درونم پرورش دادم و شیر دادم و این خیلی برام مقدسه

شما احتمالا بدنتون تغییر زیادی نداشته، وگرنه نمیشه یهویی یه بدن جدید و پر از ترک و سیاه و شل و.... رو پذیرفت 

من که اصلا این حس و حال رو‌ندارم. خوشحالم که دو تا دسته گل دارم هرچند که هیکلم مثل قبل نشد و نمیشه . هر دو تا بچه م رو‌هم با عشق دو سال شیر دادم یعنی همیشه موقع شیر دادن دائم پیشونی بچه هامو بوس میکردم و روزی که از شیر گرفتمشون خیلی گریه کردم بخصوص دومی رو .چون میدونستم من دیگه بچه نمی‌خوام و این لذت در همینجا تمام شد......عزیزم قطعا بدن یه مادر زمان زیادی میخواد تا جمع و جور بشه ضمن اینکه امکان نداره بشه مثل روز اولش .

خدا بیامرزه آزاده نامداری ازش پرسیده بودن چاق شدی انگار گفته بود من یه زایمان کردم و الان مادر هستم و امکان نداره بشم آدمه قبل از زایمانم. و واقعا هم درست می‌گفت .

تو هم سخت نگیر . خیلی‌ها در حسرت بچه میسوزن....به نظرم مزد خراب شدن هیکل مادر ، همون بچه ای هست که خدا بهت هدیه داده .

شما احتمالا بدنتون تغییر زیادی نداشته، وگرنه نمیشه یهویی یه بدن جدید و پر از ترک و سیاه و شل و.... ر ...

ترک که مطمئنا بوده و شکم شل و سینه های تا به تا

بچه دومم ۸ ماهشه

ولی اینقدر از وجودشون لذت میبرم که به نظرم ارزشش رو داشته

البته همسرم هم این وسط نقش داشته چون به اندازه ای بهم توجه داره که کوچکترین حس بدی ندارم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...