من دندونام کامپوزیته دو روز دوتا دندون جلوم لکه شده چیکار کنم خیلی بدجور چی شده رعایت میکنم مسواکم مرتب میزنم
جدیدا یه خمیر دندون جدید استفاده میکنم ممکنه به خاطر اون باشه؟
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
اره زیاد میخورم ولی این دوتا یهو هم زمان باهم لکه شدن
نمیدونم از دکترت بپرس هر خمیر دندونی هم استفاده نکن با مشورت دکترت انتخاب کن
الان با نمک شستم رد شد
این خمیر دندونش اشغاله واقعا دوبار با این خمیر دندون مسواک زدم رد نشد نمک رد کرد
خمیردندونم خوبه اما دو روز پیشت تموم شد مجبور بودم اینو بزنم تا دوباره مثل قبلی بگیرم
ممنون از نظرت ❤️❤️