2777
2789

من دندونام کامپوزیته دو روز دوتا دندون جلوم لکه شده چیکار کنم خیلی بدجور چی شده رعایت میکنم مسواکم مرتب میزنم 

جدیدا یه خمیر دندون جدید استفاده میکنم ممکنه به خاطر اون باشه؟

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپوزیت می‌کنی فقط باید آب نمک قرقره کنی

قرقره چه ربطی به دندون داره😐

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
قهوه یا چای زیاد مینوشی؟ برو پولیش بزنه برات

اره زیاد میخورم ولی این دوتا یهو هم زمان باهم لکه شدن

ضد عفونی می‌کنه دندون و دهان 

اها منظورت اینه تو دهنم بچرخونم 

ممنونم🌹

نمیدونم از دکترت بپرس هر خمیر دندونی هم استفاده نکن با مشورت دکترت انتخاب کن

الان با نمک شستم رد شد 

این خمیر دندونش اشغاله واقعا دوبار با این خمیر دندون مسواک زدم رد نشد نمک رد کرد 

خمیردندونم خوبه اما دو روز پیشت تموم شد مجبور بودم اینو بزنم تا دوباره مثل قبلی بگیرم 

ممنون از نظرت ❤️❤️