2777
2789

نمیدونم حس حساس شدنه یا حسادت

جاریم خیییلی کم حرفه کلا دوکلمه حرف نمیزنه ولی من متاسفانه پرحرفم حرصم در میاد وقتی جاریم صبت نمیکنه

واینکه خیلی با شوهرش خوبه خیلی زیاد 

ولی خب من کلا سر جیزای خیلی کوچیک حرص میخورم و با شوهرم درگیر میشم ولی اون اصلا هیچ چیزی براش مهم نیست همش کنجکاوم چی تو ذهنش میگذره ولی لامصب اصلا صبت نمیکنه ک بفهمم خیلی اعصابم خورد میشه کمکککک

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

واییی خوب دوست نداره صحبت کنه

همیشه از ادم ها مرموز و کم حرف خوشم میومد

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

من متنو‌ نخوندم اما از بیکاری ادم فکرش میره سمت اینا

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی خوب دوست نداره صحبت کنه همیشه از ادم ها مرموز و کم حرف خوشم میومد

اره خیلی مرمووووزه من هم خوشم میاد هم بدم میاد چون نمیدونم دقیقا چی تو ذهنش میگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

خب حتما درون گرا تر هست حالا چرا برات مهم هست چی فکر می‌کنه 

میخام سر در بیارم از کاراش😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل جاریتم 😂

چی تو ذهنت میگذره؟😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون یه فرد درونگرا و محتاط هست و‌ تا وقتی لازم ندونه که صحبتش مهمه حرف نمیزنه از مسائل شخصی و خصوصیش هم حتی به دوستاشم نمیگه

معمولا درونگراها به سبب مرموز بودنشون یکم کاریزماتیک به نظر میان و ادما دوست دارن بیشتر راجبشون بدونن

میخام سر در بیارم از کاراش😂😂

خوب توام هیچی نگو خودتو بزن به بیخیالی 

بنطرم ادم های کم حرف خیلی تو دار و عجیبن

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
خوش بحالش . کاش منم زبون به دهن بگیرم🤭🤣

دقیقا منم مثل شمام همش میگم کمتر حرف میزنم ولی خب نمیتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40