2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ادم کنم😭

370 بازدید | 51 پست

با عشق ازدواج کردم پدر نداشت خانوادم پشتشو گرفتن کلی پرو بال بهش دادن دو سال خوب بود اما باز کم و بیش از مادرم کمک میگرفت تمام طلاهامو برای قسطاش فروختم خونه پدرم میشینیم بدون یه هزارتومن که به پدرم بدیم

خیلیییییی اشتباه کردم به خودم اومدم دیدم همش برای خودش و شکمش خرج میکنه قسطاشو من میدم داد میزنه قهر میکنه فوشم میده

امروز هرچی از دهنش دراومد بارم کرد چون پول قسطشو ندادم و باهم حرف نمیزنه ماه بعد هم باید سه تومن قسط وام ازدواجشو بده که نمیده و جلوی حقوق بابامو میگیرن چه خاکی تو سرم بریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما شوهر نکردی زن گرفتی 

دیگه نه قسطی پرداخت کن نه پولی بده 

از خونه پدرت هم بگو جوابت کردن اگه قبول نکرد حتما طلاق بگیر 

این مرد فقط داره ازت سو استفادع میکنه 

در تعجبم !!!

عزیزم شما شوهر نکردی زن گرفتی  دیگه نه قسطی پرداخت کن نه پولی بده  از خونه پدرت هم بگو ج ...

اخه اگه جلوی حقوق بابامو بگیرن چی بگم تازه دیروز اومده میگه خب بابات بده به جای کمک بهم میگه از بانک زنگ زدن😑