2777
2789

بستگی داره تعرسفت چی باشه از سنتی 

من هیچکدوم رو قبول ندارم 

درستش اینه اگر دختر و پسری هم رو میخوان به خانواده اطلاع بدن برن خواستگاری ( بدون اطلاع فامیل ها ) حدود سه چهارماه خانواده ها سخت نگیرند ( صیغه  موقت بشن) برای شناخت 

و اینکه خانواده ها هم رو شام و نهار دعوت کنند با هم مهمانی برن و... اینطوری شناخت انجام شده آسیبی هم به هیچکدوم از طرفین نمی‌رسه اسم رو کسی هم گذاشته نمیشه ...

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خوشبخت باشی گلم زمانی که همسرتون خواستگاری نکرده بود چه نوع فکر و احساسی داشتین

ممنون عزیزکم اصلا دوستایی خوبی نداشتم اون زمان ک دوره دبیرستان میشه و مشخصا افکارم اونا میچیدن همهچی توش بود حتی بشدت رویا پرداز بودم ک البته خداروشاکرم حواسش بهم بود

و متاسفم همیشه برای خودم ک بااونا دوست بود

و بعد از اینکه شوهرم اومد نمیخواستم حتی خانوادمم مخالف بودن سریه موضوع بابام عملا مجبور شده بود راهشون بده هیچ شناختی هم نداشتیم ولی بعد جلسه اول ب دلمون کامل نشستن و 5ماه نامزدی داشتیم برای شناخت ک میخواستم بیشتر باشه همسرم اجازه نداد