2777
2789

من یه دوستی داشتم پارسال که خیلیی صمیمی بودیم،سر یه چیز مسخره ای دعوامون شد (که مقصرش منم نبودم)

اینم از روی حرص و تلافی اومد به کسی که من دوسش داشتم پشت سر من حرف زد و صفحه گذاشت طوری که طرف دیگه حتی تو چشمام نگاه نکرد بعد اون صفحه هایی که پشتم گذاشته بود.

بهه شدت طی اون مدت من عذاب کشیدم و غصه خوردم که چرا کسی که دوسش داشتم با حرف این دختر از من دور شده.

دو ماه بعد اون اتفاق دختره با یه پسری مجازی آشنا شد و عاشقش شد،پسررو چند هفته بعدش زنش دادن به زور.

اینم شکست عشقی شدید خورد افسرده افسرده شد.

چند هفته بعدشم با تریلی ۱۸ چرخ تصادف کرد و سه هفته کما بود. (الان پروفایلش همش شکست عشقی و غمگینه در جایی که دختر پر انرژی و خیلی شادی بود)

الان آشتی کردیم ولی جفتمون کسی که دوسش داریمو نداریم :)

گفتم شاید گفتنش براتون آموزنده باشه...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همینه من معتقدم بیشتر کسانی که کار ما رو قبول ندارن به خاطر اینه که از اون طرف خبری ندارن که چ ...

منم طی اون مدت فکر میکردم چیزیش نشده ولی بعدش که آشتی کردیم تازه فهمیدم

من خودمم به کارما اعتقاد نداشتم تا قبل این

پس چرا هرکی به ما بدی کرد و دلمونو شکونده روز به روز  موفق تر و پولدار تر و بهترین  فرد جه ...

برای منم اوایل همین بود،یسریا خیلی زود کارما کاراشونو میبینن یسریا خیلی دیر بنظرم..

پسری که با حرف اینو اون بره همون بهتر که بره.............................عدو شود سبب خیر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چی بگم من دوس ندارم ببینم کسی مشکل براش پیش میاد. ولی خب بعضیا بدجور ضربه میزنن...

واقعا یسریا حقشونه بلا سرشون بیاد

من خودم اعتقادی نداشتم به کارما تا قبل این

ولی باز همچنان دلم خنک نشد معتقدم وقتی یکی خیلی بهت بدی میکنه و دست نمیکشه و کارمام کاری نمیکنه باید خودت به سزای کارش برسونیش