2777
2789

کلافه شدم کلا هی پریودام عقب جلو میشه چونم جوش میزنه میل جنسیم کم زیاد میش خیلییی ببخشیدا رنگ اونجام تغییر میکنه کلا رو مخمه اذیتم چیکار کنم نتظیم بشه و ثابت؟؟

حتی ی مدت میرفتم لیزر قشنگ روم جواب داده بود از جلسه هفتم نمیدونم چم شد تمامه موهام برگشت دمنوشی چیزی هست اوکی کنه هورمونارو

سرچ کن  کتاب درون بدن زنان چه میگدرد، انتشارات بعثت، نوشته ی دنیا جعفری، دوای دردته، منم تنبلی تخمدان و پریود نامنظم و چاقی شکمی داشتم، الان ۶ ماهه بچه ام بدنیا اومده، بعد از ۵ سال باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیستیک هستی؟

نمیدونم عزیزم تابحال هیچ ازمایشی ندادم 

قبلا انقد اوکی بودم پریودام ب موقعه بود حجمشون ثابت بود از وسطای ۱۸ سالگیم گند زده شده بهش اولاش حجمش کم شد الان دیگ تاریخش هی عقب جلو میش