2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکادی میکنی، قرص هورمونی و قرص ضد بارداری نخور، من اولش اینجوری نبودم، دکترا بهم قرص دادن برای تنظی ...

راس میگی منم از وقتی دکتر گفت ال دی بخورم بد تر شدم

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...

خانوما من موی زائد دور سینه ام دارم میگفتم شاید ژنتیکیه ولی خو مامانم نوجوانیاش داشت بعدش ک بزرگ شد اونام رف 

موی دور سینه و نافم از تنبلی تخمدانه؟

بعد پریودام ی مدت حجمش کم شده بود یعنی قبلا دو روز اول زیاد بود بعدش فقط ی روز اول زیاد میشدم ولی الان باز دو روز اول زیاد میشم عین قبل ولی خب تاریخش عقب جلو میش 

اون بر منم اثر بدی گذاشته حس میکنم ی بار دو بار در روز خوردم از اون وقت دیگ تاریخش جلو افتاده احتمال داره بر قرص باشه این نوسات هورمونی؟؟

اون بر منم اثر بدی گذاشته حس میکنم ی بار دو بار در روز خوردم از اون وقت دیگ تاریخش جلو افتاده احتمال ...

والا احتمال داره . مشکل هورمونی خیلی سخته منم دارم بنظزم ورزش سخت بهترین راحشه

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...
والا احتمال داره . مشکل هورمونی خیلی سخته منم دارم بنظزم ورزش سخت بهترین راحشه

هوف اصلا حوصله اینجور مریضیارو ندارم

از قرص خوردنو رژیم اینا بیزارم 

منم بی اطلاع بودم، هم ال دی هم قرص اورژانسی اصلا هرچی قرص هورمونیه سمه خالصه، چون اونا چرخه رو تنظیم نمیکنن، سرچ کنید درباره تاریخچه اش