2777
2789
تغییر سبک زندگی بده 

اره اتفاقا قصدشم برای امشب داشتم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
افسردگی شدید دارم  امروزم ی سری اتفاقا افتاد کنترلمو از دست دادم جلو همه ادما پریدم ب دوستم 👩 ...

اشمالی نداره گلم منم این شکلی بودم شایدم از تو بدتر .تا الانم ادامه دارهالبته نه دیگه به اون شدت مراقب خودت باش گل خانوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشمالی نداره گلم منم این شکلی بودم شایدم از تو بدتر .تا الانم ادامه دارهالبته نه دیگه به اون شدت مرا ...

ایشالله ک بعدا وجود نداره  امشب میرم اون یکی جهنم😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
دلم میخواد امشب ی بار برای همیشه تمومش کنم

منم همینطور .ولی درسته افسرده هستیم ولی انقدر دیگه ضعیف نشدیم ک بخایم زندگی رو ب پایان بدیم .صبر میکنم درس شه توهم صبر کن بگذرون .حتی بعضی وقتا ب سیم اخر میزنم کاری جز تحمل نمیتونیم .فقط هنوز ی امید کوچولو دارم ک خدا حالمو خوب میکنه اگه تونستی ایجادش کن تو خودت این امیدو حالت بهتر میشه .فقط انسان های ضعیف ک حتی لیاقت زندکیرو ندارن خودکشی میکنن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
چرا؟؟!!

نمیدونم فقط میدونم حالم خوب نیست

خانوادم میگن این همه قرص میخوری دیگه بهمون نگو ک حالت خوب نیست منم نمیخوام دیگه حرفی بزنم

احساس میکنم دوستامم ادمای مزخرفین میخوام بخوابم این روزا رو نبینم

منم همینطور .ولی درسته افسرده هستیم ولی انقدر دیگه ضعیف نشدیم ک بخایم زندگی رو ب پایان بدیم .صبر میک ...

خب من همون انسان ضعیفیم ک لیاقت این زندگی رو نداره

ایشالله ک بعدا وجود نداره  امشب میرم اون یکی جهنم😂

خدا نکنه عزیزم به خودکشی هیچوقت فکر نکن گناه بزرگیه.منتها یکم روش زندگی تو عوض کن.مثلا اگر قبلا به سر و وضع ات اهمیت نمیدادی این دفعه اهمیت بده یا برو خرید یا مهمونی ها رو شرکت کن

خدا نکنه عزیزم به خودکشی هیچوقت فکر نکن گناه بزرگیه.منتها یکم روش زندگی تو عوض کن.مثلا اگر قبلا به س ...

اخه من دیگه نمی کشم چندبار تلاش کنم‌اخه

حوصله ی این هفته رو ندارم حوصله ی هفته ی بعد رو ندارم 

دوست ندارم زنده بمونم میخوام زندگیم تموم شه حالم از هرچی توی این زندگیه بهم میخورخ

اخه من دیگه نمی کشم چندبار تلاش کنم‌اخه حوصله ی این هفته رو ندارم حوصله ی هفته ی بعد رو ندارم  ...

راجبع چی تلاش میکنی منظورت درس و مدرسه است رک و راست راجع مشکل ات حرف بزن تا درست راهنمایی بشی

خب من همون انسان ضعیفیم ک لیاقت این زندگی رو نداره

او.پس دیگه ولش حرف دیگه ای ندارم😂

شوخی کردم .فقط با گذر زمان درس میسه برا من نشد شاید خدا دوست دلشته باشه درستش کنه برات .منم دیگه فقط بی اهمیت شدم منتظر درست شدنم .حتی تلاشم نمیکنم .این یعنی حماقت ک منتظر خدا باشی درستش کنه تا خودت نخوای خدام کاری نمیکنه من ک واقعا حالشو نداشتم وگرته خدا خودش وامو داره میدونم .فکر میکردم فقط خدا کمک میکنه .ولی فهمیدم خودم باید جرقشو اول بزنم خدا برا ادامشو درست میکنه .سخته میدونم منم تونستم شاید تو قوی باشی و بتوتی .درستش کن .حالت خوب شه میفهمی ک چقد زندگی زیباس و تو ازش استفادهدنکردی .فعلا با خدا یکم صحبت کن گریه کن .باشگام برو .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
راجبع چی تلاش میکنی منظورت درس و مدرسه است رک و راست راجع مشکل ات حرف بزن تا درست راهنمایی بشی

ن بابا من سال دوم دانشگاهم

برای بهتب شدن شرایط و حالم تلاش میکنم ولیوهمه چی همش بدتر میشه

او.پس دیگه ولش حرف دیگه ای ندارم😂 شوخی کردم .فقط با گذر زمان درس میسه برا من نشد شاید خدا دوست دلش ...

کلا از عالمو ادم ناامیدم

امروز دوباره ی جلسه روانشناس جدید رفتم حرف زدنو این جور چیزایی که میگن بوادم حالمو بدتر میکنه

قبلا خواستم خودکشی کنم ولی ترسيدم ولی میخوام یبار شده صاف انجامش بدم برای اخرین بار ی کارو مثل ادم انجام بدم

ن بابا من سال دوم دانشگاهم برای بهتب شدن شرایط و حالم تلاش میکنم ولیوهمه چی همش بدتر میشه

خب عزیزم این مشکل روحی تو یه دلیلی داره دیگه حالا یا از خانواده ات ریشه میگیره یا از درون خودت.اگر درونی وقت بذار برای ورزش یه کار هم برای خودت پیدا کن ،اگر بیرونیه دوستات رو عوض کن یا خانوادگی برو از مشاور کمک بگیر قرص بذار کنار به مرور

خب عزیزم این مشکل روحی تو یه دلیلی داره دیگه حالا یا از خانواده ات ریشه میگیره یا از درون خودت.اگر د ...

این همه پول تراپیست و روانپزشک و قرص و نوارو فلان چیزی عوض نمیشه