2777
2789

تازه یک ماهه خریدم از اول همینطوری بعد یک ربع استفاده داغ میشد

میترسم بترکه آخر 😖

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربینش خوبع؟

اره خیلی ۲۰۰ mp

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

نه داغ نمیکنه تازه من زیاد استفاده میکنم از گوشی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وااااو😍😍 چند گرفتیش؟ من میخواستم نوت ۱۳ پرو پلاس بگیرم

۱۵تومن 

نه داغ نمیکنه تازه من زیاد استفاده میکنم از گوشی 

پس یعنی باطری گوشی من خراب شده 

منم زیاد استفاده میکنم داغ میشه

واسه منم داغ می‌کنه😐😐😐 یهو میگه گوشی بیش از اندازه داغ کرد از همه برنامه هام خارج میشه

واس منم داغ میشه از برنامه میاد بیرون

سلفیش خیلی خیلی بده 

خیلی بدم نیس