2777
2789

سلام دوستان 2 ماه پیش خواهرم نامزدی کرده دیشب اتفاقی فهمیدم پسره به ترامادول معتاد بوده به خونوادش گفته ترک کرده کسی از خونواده من نمیدونه چطوری به بابام بگم خواهرم چی وایییییی خیلی بهش وابسته شده همش در حال تل زدن به همن هنوز عقد نکردن .من چیکار کنم ؟؟؟تو رو خدا راهنماییم کنید ..چند بار گفتیم آز بدید هر بار یه جوری ما رو پیچوند اگه به خواهرن بگم میدونم زیر بار نمیره چه کنم پس

خدارو شکر ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابات بگو 

زندگی خواهرته 

اگه قرار هست زندگی کنند باید ترک کنه 

ترامادول واسه ترک اعتیاد هست شاید داره اعتیاد رو می زاره کنار ترامادول مصرف می کنه 

به نظرم حق خانواده شما هست که بدونن

سلام فرزانه جون ... بهش شک کرده بودم از طریق پسر عمم دوستش بوده مدتی باهاشون ارتباط نداشتیم دیشب به سرم زد بهش زنگ زدم با مکافات از زیر زبونش کشیدم چون بابام واسه تحقیقات بهشون زنگ زد چیز بدی نگفتن تایید کردن 

خدارو شکر ....

حتما بگو چون وظیفته که بهش بگی فردا یه چیزی بشه میگه چرا بهم نگفتی. 

بهش بگو من وظیفه خودم دونستم بهت اطلاع بدم. 

به مادرو پدرت هم بگو این چیزا شوخی بردار نیست. با توجه به شرایطش و خانوادش و اینکه میشه بهش اعتماد کرد تصمیم بگیرید. 

ارام باش روزی می رسد که همه ما به جایی پرواز خواهیم کرد که هیچ غم و اندوهی نخواهد بود پس تا ان روز صبور باش غصه هایت را باور نکن چون روزی به پایان خواهد رسید. 

من خیلی بهش مشکوک بودم چند بار به خواهرم گفتم بگو بریم آز بدیم شاید خونمون به هم نخوره ... اصرار من فقط این نتیجه رو داشت که کلی خودش رو مبرا کرده بود از اعتیاد و گفته بود به خواهرت بگو دخالت نکنه

خدارو شکر ....

اتفاقا دخالت کن حتی به قیمت بد شدن خودت دخالت این این اقا ترکم بکنه بازم میره سمتش اعتیاد خیلی بده تا ذهن طرف ترک نکنه نمیتونه بزارش کنار 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

عزیزم عوارضش چیه؟البته اگه دوست داری بگو 

چون منم چندباری دست برادرشوهرم دیدم وبه شوهرم گفتم ولی نمیدونم چه بلایی سرش میاره

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

قاصدک جان من عوارضش رو نمیدونم اسمش اعتیاده مواد روانگردانه که ترکش به این سادگی نیست حتی با ترکم با یه مشکل کوچیک میره سمتش ... من فقط یه دونه خواهر دارم نموم دنیا رو واسش میخوام 

خدارو شکر ....