2789

مامانا دخترم ٧ ماهشه سرشيشه شو يه شماره زياد كردم بعدش دوباره رفلاكسش عود كرد ديوونم كرده با شيرنخوردنش😫 الان شيرخشك نان كامفورت ميخوره ميخوام شيرخشك اي آر بدم ولي نميدونم چي موجوده كه خوب باشه و وزن بده!دكتر ميگه اي آر يبوست مياره كسي تجربه شو داره!؟

دختر خاله من رفلاکس داره 

دکتر گفته آپتامیل بده 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر من رفلاکس داشت ببلاک ای آر میخورد وزن دهیش خوب بود یبس هم نشد

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

واقعن خوبه!؟ببلاك به نظرم شير خوبيه!

اره تعجب می‌کنم دکتر نداده از همون اول بهش 

اصلا ای آر مخصوص رفلاکس یبوست میاره دیگه چه صیغه ای 

اتفاقا پی پی دختر من نرم و حجیم شد 

دکترش عوض کن 

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

يعني جوجه خاصيتش بيشتره!؟

جوجه ، گوشتش نرم تره ، هم راحت تر پخته میشه هم بچه بهتر میخوره . من یک مدت جوجه میدادم بعد دیدم بلدرچین نرم تره . بلدرچین دادم. ایندفعه می‌خوام باز جوجه بگیرم . فعلا جوجه بده یکم بزرگتر شد راسته گوسفندی هم نرمه بخر بده .من گوشت گوسفند و با عدس و گشنیز و جعفری و پیاز میپزم بهش برنج نیم دونه میزنم میدم. البته میکس کن ها . اول بجای برنج نیم دونه آرد برنج بزن . 

جوجه ، گوشتش نرم تره ، هم راحت تر پخته میشه هم بچه بهتر میخوره . من یک مدت جوجه میدادم بعد دیدم بلدر ...

عزيزم ميشه بگي بلدرچينو چه جوري ميپزي!؟

آخه خيلي استخون داره بخواب ميكسش كني

عزيزم ميشه بگي بلدرچينو چه جوري ميپزي!؟ آخه خيلي استخون داره بخواب ميكسش كني

میکس نمیکنم. اره خیلی استخون داره. استخون های درشت و میگیرم بعد با مواد دیگه از آبکش استیل رد میدم. اولا با گوشت کوب بعد با قاشق میزنم‌میره آخر سر برنج نیم دونه رو اضافه میکنم. اینو میذارم فریزر هر دفعه یک تیکه گرم 

میکنم بخوره