2777
2789

سلام عزیزان 

من در فکر تهیه یک صندلی ماشین برای پسر 16 ماهه ام هستم . پسرم شیطونه می ترسم رو صندلی نشینه و فقط ی هزینه رو دستم بمونه . 

حالا خواستم مامانای عزیز ی نظری بدن که آیا برای بچه های شیطون هم صندلی ماشین مناسبه یا نه . 

ممنونم مامانای عزیز

حتما براش بخر و مجبورش کن بشینه! دیروز تو یه میدون خیلی شلوغ شهر یه خانم بچه به بغل داشت رانندگی میکرد ادعاشم میشد بچه هم هی فرمونو اینور اونور میکرد! فقط میتونم بگم خاک تو سرش !

دخترم تمام زندگی من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام صبحتون بخیر مامان سه غنچه عزیز ما دخترم رو از اول گذاشتیم توی صندلی (کریر) ولی وقتی بزرگتر شد صندلی ماشین واسش گرفتیم به هیچ عنوان نشست الانم که 2 سال و دوماهشه هیچ جوره کنار نمیاد 

ای کاش اگر کسی از فامیلتون داره ازش امانت بگیری ببینی میشینه یا نه بعد واسش هزینه کنی

من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.

ما از اول بچه را تو کریر و بعد هم توی صندلی نشوندیم. اگر بد عادتش نکنی راحت میشینه.

اگر هم تا الان بد عادتش کردی باید یکم سختی بکشی و عادتش را تغییر بدی. برای بچه ضروری هست. اگر بدون صندلی تصادفی داشته باشی بچه خیلی صدمه میبینه و یک عمر باید خودت را سرزنش کنی.

ما نکست فیت چیکو را گرفتیم وراضی هستیم ولی یکم قیمتش بالاست. الان فکر کنم 1.7 میلیون باشه.

دختر من تا ۲ سالگیش خودم عقب پیشش میشستم چون چسب من بود و درست نبود با بچه بشینم جلو.  بعد صندلی براش گرفتم و مدام از خطرات ننشستن توش هم صحبت میکردم یه مدت باز من عقب بودم اونم ۲ دقیقه رو صندلی ۵ دقیقه بغل من باز چند دقیقه وول خوردن اینو اونور تا کم کم عادت کرد . الان  ۳ سالشه  مدتیه دیگه قشنگ خودش میشینه و هم گارد و هم کمربدشم میبنده ☺ .راستی صندلی هم الیت گرفتم ۱۵۰تومن . خیلی راضیم هم ظاهرش خوبه هم امنیتش 

تو آمدی ز دورها و دورها .... ز سرزمین عطرها و نورها. ( خدایا گل قشنگمو به تو سپردم )