2777
2789
عنوان

بياين بگين چي تو فكرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 80 پست
بچه ات پسره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مبارکت باشه پسر توخونه نمی مونه زشتشم خاطر خواه داره

اره پسره جیگر من😍

من ک هرجور. بشه دوسش دارم

ولی بچه های خوشکل میبینم دلم ضعف میره😅

دوس دارم خوشکل باشه نی نیم خب🙈🙈🙈

كسى رو قضاوت نكن ، فقط براى اينكه گناهاش با گناه هاى تو فرق داره ...!
من ذهنم درگیره ایناست ۱. یکشنه امتحان سیستم خبره دارم و کلا هیچ چی نخوندم  ۲. باید فاز سوم پر ...

رشتت نرم افزاره يا آي تي?منم كارشناسي آي تي خوندم و خبره رو ١٨شدم اما الان هيچي ازش يادم نيست

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلسفه ی زندگی چیه؟؟  اول از همه ما اجازه پیدا کردیم که "باشیم" یعنی وجود داشته باشیم تو این ...

خيلي قشنگ تفسير كردي اگه اطلاعات داري بازم روكن فيض ببريم گلي هوشت بالاستا همراه فكرات چاشني فلسفه و كمي شيمي هم بود

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

ممنون لطف داری عزیزم❤

به نظرم تعریف ما آدما از سختی و آسونی "نسبیه"یعنی هر کدوممون وقتی می گیم سختی یه تعریف واحد و دقیق و قابل اندازه گیری نداریم ازش... 

میزان تعریف ما از این سختی ها وابسته به تجربیاتمونه... مثلا وقتی یکی کنکور می ده دیگه سختی امتحان علوم تجربی دوم راهنمایی شو یادش می ره! 

واسه همین اونایی که تو زندگی سختی های اساسی تری رو تجربه کردن (مثل نداشتن پدر و مادر از کودکی یا چیزای دیگه) تو مسیر زندگی شون مقاوم ترن به مشکلات جدید تر...

البته به شرطی که فاتحانه اون سختی اساسی رو پشت سرگذاشته باشن

به قول معروف این مشکل اگه منو نکشت، پس قطعا قوی ترم می کنه! دقیقا مثل واکسن... واکسن خود ویروسه! منتها با دوزاژ خفیف تر

پس اگه سختی ها ما رو از پا در نیاورد قطعا از ما یه آدم جدیدتر و قوی تره می سازه! 

منتها ما معمولا یادمون می ره که قبل تر ها چه قدر ضعیف بودیم! مثل امتحان های ریز و درشت مدرسه که استرس هاشو فراموش کردیم... چون الان دیگه دغدغه های مهم تری داریم!   

اره پسره جیگر من😍 من ک هرجور. بشه دوسش دارم ولی بچه های خوشکل میبینم دلم ضعف میره😅 دوس دارم خوش ...

سلام مطی جون ب سلامتی🌹

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍

منم ذهنم درگیرررررره اینکه میتونم تنبلی تخمدانمو درمان کنم یا ن؟😢

فردا میخوام ی دکتر دیگه برم...

دلم بچه بی دردسر میخواد😭

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍

سلام

به فکر اینم که من چ جوری تو این بی حالی تا فردا کار تحویل بدم

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
شما فکر میکنید دلیلش چیه؟ چیکار میتونم بکنم؟؟ چندساله هرروز وهرشب خوابشو میبینم،تو بچگی همدیگه رو دو ...

منم چن شب خوابشو ميبينم😔جالب اينه هربار هم ميبينم عين همون رو تو واقعيت ميبينم ديشب هم ديدم حالا كي واقعيشو ببينم الله اعلم🤔

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜