2777
2789
عنوان

بياين بگين چي تو فكرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 80 پست
من ذهنم درگیر اینه ک چجوری میتونم خونه بخرم.هرچی حساب کتاب میکنم جور درنمیاد😢😢امیدم ب خداس ک یجوری ...

ايشالله عزيزم

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرين به شجاعتت كه با اين همه شرايط كنار مياي

فدات بشم گلم شاید اون اولای ازدواجم اینطور نبودما...همش میگفتم چرا سختی تحمل کنم برمیگردم خونه بابام تو رفاه ترم...ولی یه دوست خیلی خوب و صمیمی دارم اون خیلی راهنماییم کرد...گفت دختر جازدن از مشکلات رو همه بلدن اگر مردی وایستا و برای زندگیت بجنگ...وقتی که به شوهرت بله گفتی باید تاآخرش پای بله ات بایستی...به قول دوستم همینکه شوهرامون چشم پاکن نون حلال میارن میدن به خوردمون😁 اینکه حداقل ایمان دارن خودش کلی نعمته..اینکه دست به زن نداره انقدر غیرت داره که صبح وشب میره سرکار تن پرور نیس بشینه خونه بگه تو برو سرکار..اینها همش نعمت خداست..گل بی عیب هم خداست...بالاخره اگر شوهرمون مشکل داره اخلاقش ضعفی داره منم دارم..ولی هیچکس نمتونه اخلاق بد خودشو متوجه بشه مگراینکه کسی بهش بگه ...چرا انقدرآمار طلاق رفته بالا چون جوونها علا الخصوص خانمها نمیخوان سختی تحمل کنن راحت طلب شدن...50درصد مواقع رومیگم الانکه میبینم منم ممکن بود یکی از همینا باشم...ولی حداقل پیش وجدان خودم الان  میگم من تلاشمو برای زندگیم کردم..شاید باورتون نشه با همین ماهی170هزارتومنی که از حقوق می مونه برای یک ماهه ما...میخوایم دوماه دیگه اقدام کنیم برای بچه دارشدن😅😅

ولی این تو ازدواج من بهم ثابت شدما کاملا صفر بودیم شوهردوسال بودرفته بود سرکار هیچی هیچی نداشت...فقط به خاطر اخلاق و ایمانش من قبولش کردم..خدا از درودیوار برامون نعمتش رو سرازیر میکنه...

به خدا حرفم با جونهاست..به خدا اعتماد کنید خدا جواب اعتمادتون رو بادستهای پراز نعمتش میده...

دقیقا منم چندبار همون حال و هوا حتی همون لباسا رو توی واقعیت دیدم، واقعا عجیبه

رؤياي صادقانس بنظرم

انگار قلبامون تلپاتي ميشن

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜