2777
2789
عنوان

بياين بگين چي تو فكرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 80 پست
ببین یه شب من ناگهانی انقدر به خدا وبه اینکه من کیم و چیم چه طور خودم با خودم حرف میزنم من از چی تشک ...

اسم كتابو ميشه بگي

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فکر اینم چرا این سلیت انقد دروغگو داره این همه عقده از کحا نشات میگیره اخه خیلی برام سواله چرا ای ...

مگه چي شده

اگر من از مشکلاتم بگم میشینین زار میزنین ولی من باتوکل برخدا دارم باهاشون کنارمیام خیلی سختمه ولی هی ...

آفرين به شجاعتت كه با اين همه شرايط كنار مياي

[QUOTE=43139928]مگه چي شده[/QUOTE]

از وقتی سایت جدید شده ی عده عقده ای پیداشدن هی تاپیکای دروغی میزنن دستشونم رومیشه بخدا ادم میترسه اینجا بخواد حرفی بزنه اون از اون کاربری ک عکس بچهارو سیو کرد اونم از کاربری ک تاویک خیانت زده بوذ معلوم شد دروغه از وقتی جدید شده سایت زیاد دیدم تاپیکای سرکاری ک با احساس مردم بازی کردن ی عده ک خذا خیرشون بده دستشونو رو کردن

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
منم دقیقا هم خودمو هم راهمو گم کردم ودیگه نمیدونم چی میخوام از زندگی انقدر که دعاکردم ونشد

واقعا منم هرچي از خدا ميخوام راحت تر شع زندگيم سخت تر ميشه دست و پاي الكي ميزنم گويا

من ذهنم درگیره ایناست

۱. یکشنه امتحان سیستم خبره دارم و کلا هیچ چی نخوندم 

۲. باید فاز سوم پروژم رو برای یکشنبه حاضر می کردم و هیچ کاری نکردم

۳. آیا پسرم الآن سالم و سلامت هست یا نه چون حسش نمی کنم همش نگرانم 

۴. مسئول انتظامات یه مسجد تقریبا بزرگم ، فردا جلسه داریم برای تدابیر امنیتی شبهای قدر ، نمی دونم چیکار باید بکنیم 

۵. یه نرم افزار دار طراحی می کنم و قولش رو دادم ولی خیلی کند داره پیش میره

اینه که الان خوابم نمیبره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
من که گاهی میگم این دنیا الکی و بی حسابه بعضیا همش خوشی بعضیا همش سختی گاهیم پشیمون میشم میگم حتما ...

اين درگيري فكري مخ منم خسته كرده و هزارتا چرا كه با شروع صبح تكرار ميشه

[QUOTE= 43139928 ]مگه چي شده[/QUOTE] از وقتی سایت جدید شده ی عده عقده ای پیداشدن هی تاپیکای دروغی م ...

ذهنتو درگير نكن قبول كن ذهن خيليا بيمار و كمبود دارن و اينجا دنبال خريد ترحمن

فلسفه ی زندگی چیه؟؟ 

اول از همه ما اجازه پیدا کردیم که "باشیم" یعنی وجود داشته باشیم تو این دنیا... یعنی همین که هستیم خودش یه امکانه و نعمت! 

دوم‌ از همه زندگی هایی پیش از این دنیا داشتیم (جنینی، عالم ذر) و بعد از این دنیا خواهیم داشت (برزخ، آخرت) و این دنیا فقط بخشی از این دنباله است 

سوم هم این که فرض کنید مثلا هر کدوم از ما آدما یه عنصر ناشناخته ایم! 

میایم تو این دنیا با انواع و اقسام اتفاقات و آزمایش های مختلف که تو زندگی سر راهمون قرار می گیره سنجیده می شیم! 

نقطه ی جوش، انحلال پذیری، رسانایی و... مون در ابعاد مختلف سنجیده می شه تا در آخر هر کدوممون جایگاهمونو تو جدول تناوبی پیدا کنیم... 

مثالم خیلی شیمی گونانه شد   اما خلاصه اش این بود ب نظرم فلسفه ی زندگی!