2777
2789
عنوان

بياين بگين چي تو فكرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم هیچکس اندازه من مشکل نداره...ولی اصلا به این فکر نکنه مشکلات تموم بشه...انسان رو خدا میگه در سختی آفریدیم...ببین این دنیا برای تلاشه نه راحتی این دنیا واسه اینه که ما توشه جمع کنیم برای آخرت..

ببین گلم یچیز مهم اینکه اگر خوبی میکنی بدون توقع خوبی کنی از ته دل برای رضای خدا کارخوب انجام بدی هیچ وقت توقعی برات پیش نمیاد که چرا بدی دیدم...ببین وقتی تو یه بچه ی فقیر که داره گدایی میکنه میبینی و بهش پول میدی...از اون توقع داری برات کاری انجام بده...توقع داری پاسخ نیکیت رو بانیکی بده...نه چون تو داری ازته دل و برای رضای خدا خوبی میکنی...تو زندگی اگر کم کم سعی کنی طرز تفکرت اینطوری بشه دیگه هیچ بدی به چشمت نمیاد..

اینکه بلاخره کی خدا یه نی نی بهم میده؟؟؟کی قراره شوهرم کارش رسمی بشه؟؟کی خونه میخریم؟؟،

ايشالازود ماماني شدنت رو به ماها خبربدي گلي جون

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
سلام سایوجونم.خوبم عزیزم.شما خوبی؟آره خیلی وقت بود نمیومدم. بازم گول خوردم.😂

قوربونت عزيزم منم خوبم 

تنهايي خورد ي؟ 

مياوردي با هم ميخورديم😁😁😁

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من تو فکر اینم که فردا که میرم دکتر، بهم میگه میتونم طبیعی زایمان کنم؟ و اینکه چرا جوجه کوچولوی ...

ايشالا زودي راحت شي و ني ني سالمترو در آغوش بگيري

ايشالا زودي راحت شي و ني ني سالمترو در آغوش بگيري

ممنون دوستم  

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بیشتر افکارم در قالب کلمات قابل بیان نیس۰ بیشتر احساساته تا افکار ۰ یجور اشتیاق خاصی به محالات دارم  

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من توهمه ی اون فکرام که شماهستی میگم اخه حضرت آدم وحوا بیکاربودن خداگفته بود نخورید فلان چیزو خوردن ...

منم حال خودتو دارم بي وزني برابر با حال بد كه روزگار و معني اونو برام مبهم ميكنه من خيلي فكرم اين روزا درگيره احساس ميكنم گم كردم راهمو