2777
2789

من ۵شبه ازی پماد استفاده میکنم ۷۰ درصد لکام روشنترومنافذبسته شده کرم پودر میزنم دیگه گونه هام منافذ نداره وبدنمیشه،شاید برای یسریا جواب نباشه یا بگن عوارض داره واینا ولی برای من خوب بود گفتم شاید رومخ شماهم هست،منکه میخوام ازاین به بعد هفته ای یبار بزنم قیمت ارزونی هم داره فک نمیکردم تااین حد لکام کمرنگ بشه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید کبد رو برسی کنید لک ومنافض باز نشان از داغی کبد هستش اصلاح بشه درمان قطعی وسریع خواهد بود 

ممنون

باید کبد رو برسی کنید لک ومنافض باز نشان از داغی کبد هستش اصلاح بشه درمان قطعی وسریع خواهد بود 

منه بدبخت کدومشو درمان کنم هم بلغم هم کبد😑😒

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

۵ روزع تاثیر گذاشت؟

اره والا کامل رفع نشده امااینکه ۶۰،۷۰درصد پوستم خوب شده یعنی عالیه

پمادترتینوئین😁

شنیدم میزنی صورت پوست پوست میشه اره؟

چون لایه بردار قوی هست 

و میگن باید شبا بزنی نور نخوره صورتت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

شنیدم میزنی صورت پوست پوست میشه اره؟ چون لایه بردار قوی هست  و میگن باید شبا بزنی نور نخوره ص ...

بله درسته