2777
2789

دیشب ینفر حرف خیلی بدی به قیافم زد گفت شبیه... بعد ج... میمونه. 

حالا بگذریم من واقعا زشتم صورتم جوش و روزنه زیاااد داره. 

دماغم بزرگه و لبم خیلی کوچیکه. 

اینکه 17 سالمه اصلا نمیتونم از فکر قیافم بیام بیرون یکم تپلم دست و پاهام ضمخت و مردونه هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب غصه بخوری چیزی عوض میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تجربه‌ی خودمو بگم تو سن نوجوونی چهره اصلا خوب نیس صبرکن تو سن ۲۰ به بعد کم‌کم چهره جاافتاده میشه خوب میشه. الان فقط برای جوش‌هات دکتر برو مراقبت پوستی داشته باش تا خوب بشه. باشگاه هم برو برای وزن و اندامت. بقیه‌ش به مرور اوکی میشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ببین همش بخاطر کنکور و درس هاست منم همینم

انقد دیدم ۱۸ ب بعد ازین رو ب اون رو شدن 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤