2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتشون کنه براشون خبرات بده

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

منم ۲ساله ازدست دادمش خیلی دلتنگم وبیقرار

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
کِی عادت میکنم😭

🫂💔دورت بگردم

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]...💙قلب منی...من همه ی گربه ها رو دوس دارم و دو سه نفر از آدم ها...

منم بالای خوشگلمو شهریور سه سال میشه که از دست دادم یه ثانیه از فکرش در نمیام همش حسودیم میشه به اونایی که بابا دارن چون مامانم بعد بابام خیلی شکسته شد حتی یه دونه قرص نمیخورد قبلاً ولی الان همه وجودش مریضه ازین دکتر به اون دکتر دیگه کم آوردیم هممون ما سر خونه زندگی خودمونیم ولی مامانم تنها تو یه شهر دیگه با داداش کوچیکم که 26سالشه و با ندونم کاری‌اش بیشتر مامانمو اذیت می‌کنه 

من هیچوقت درک نکردم که میگن خاک سرده اصلا برا من اینطوری نبوده اتفاقا بیشتر نبودشو حس می‌کنی تو مشکلات زندگیت وقتی تازه از دستش میدی داغی دور و برت شلوغه ولی بعداً تو تنهاییات قدرشو می‌دونی خدا رحمتشون کنه عزیزم جاشون بهشت باشه گلم ❤️

منم بالای خوشگلمو شهریور سه سال میشه که از دست دادم یه ثانیه از فکرش در نمیام همش حسودیم میشه به اون ...

عزیزم خدا به شمام صبر بده😭من یه هفته س🖤😓

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
من هیچوقت درک نکردم که میگن خاک سرده اصلا برا من اینطوری نبوده اتفاقا بیشتر نبودشو حس می‌کنی تو مشکل ...

ممنونم ازت🖤منم امشب تنها شدم یه هفته س ندارمش جاش خیلی خالیه بابام خیلی زحمت کشید😭مریض شد چند سال خونه نشین شد😭

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

واقعا خاک عزیز اصلا سرد نمیشه....منم بابای مهربونم اسفند۱۴۰۰ از دست دادم.....روز به روز بیشتر دلتنگش میشم....😓😓😓 خدا همه ی مامان باباهای آسمونی رو رحمت کنه و بهشون آرامش ببخشه.....هی دنیای بی وفا😭

عزیزم خدا به شمام صبر بده😭من یه هفته س🖤😓

خدا به تو ام صبر بده عزیز دلم راستش من شده بودم مثل دیوونه ها می‌دونی من بابام جوون بود پنجاه سالش بود سرطان ریه گرفت یه آدمی بود مغرور و پر جذبه اصلا برام قابل درک نبود یه روزی جلو چشمم آب شدن و گریه کردنشو ببینم یعنی الان که دارم تایپ میکنم اشک میریزم مثل روز جلو چشامه اون روزای لعنتی که بالای به اون با ابهتی بیاد جلوت اشک بریزه بگه بابا برام دعا کن خوب بشم 😔دعا کن عروسی پسرتو ببینم چون میدونست مامانم داغون میشه میدونست پسراش به دردش نمیخورن می‌گفت مامانت مظلومه دلم برا مامانت میسوزه تا خودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز