2777
2789

سلام میگن المان برای جوشکاری و برش و برق نیرو میگیره ایا شما تجربش رو داارین؟یا کسی از اقوامتون رفته باشه؟فقط خواهشا نیاین بگین اینجا گل و بلبله باشه دوست عزیز شما درست میگی.فقط درباره مهاجرت به آلمان اگه اطلاعاتی دارین بگین ممنون

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

من المانم ولی تحصیلی اومدم با خانواده

میخوای کاری اقدام کنی اولا باید المانی در حد ب۱ یا ب۲ بلد باشی

بعدم عضو گروه های تلگرامی کاری پرگار المان شو

از وکیل مشاوره نگیر که الکی پول میکیرن فقط

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=336058902]من المانم ولی تحصیلی اومدم با خانواده میخوای کاری اقدام کنی اولا باید المانی در حد ب۱ یا ب۲ بلد باش ...[/QUOTEمنو میخان بفرستن به وکیل که پرونده بزنن پس نرم؟ میشه درباره آلمان توضیح بدی از نطر تورم و اقتصادی چجوریه؟

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه
[QUOTE= 336058902 ]من المانم ولی تحصیلی اومدم با خانواده میخوای کاری اقدام کنی اولا باید المانی در ح ...

من کاری رو نمیدونم ولی حتما عضو گروه کاری پرگار شو توی تلگرام

تورم که والا اوضاع از ایران بهتره خوردو خوراک قیمت ایرانه

حداقل کف حقوق از ۱۲٫۴۱ سنت شروع میشه تا بالا

شما کاری بخوای بیای حتما تخصصیه و بیشتر خواهی گرفت

بعد کلاس مالیاتی دارن همه٫مجردا کلاس یک هستن بیشتر پرداخت میکنن

زن و شوهرا  و اونایی مه بچه دارن کمتر

ولی در کل اوضاع زندگی بهتر از ایرانه٫کیفیت زندگی بهتره

ادماشم بهترن فقط مهاجرا اینجا رو خراب کردن

بیای با حقوقی که میگیری خرج یه خانواده تو المانو راحت میتونی بدی و پس اندازم کنی نگران نباش

فقط زبان بخون

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
من کاری رو نمیدونم ولی حتما عضو گروه کاری پرگار شو توی تلگرام تورم که والا اوضاع از ایران بهتره ...

ممنون از جوابت عزیزم