2777
2789
عنوان

کشمکش همیشگی من و شوهرم

390 بازدید | 32 پست

چند شب پیش خلق و خوی من به شدت به هم ریخته بود، مودم خیلی پایین بود، با شوهرم دعوا کردم و هر دومون خیلی سر هم داد و فریاد کردیم... فرداش پریود شدم و فهمیدم از اون بوده، یه هفته جلو افتاده بود. ظهر که خونه اومد شیرینی خریده بود و گفت با هم بریم بیرون که از دلم دربیاره و می پرسید دیشب یهو چت شد؟ این چه رفتاریه و از این حرفا...

بعد که جریانو فهمید عذاب وجدان گرفت و همش می گه آخه من از کجا بدونم تو مشکلی داری وقتی حتی خودت خبر نداری...

شما موضوع پی ام اسو چطوری مدیریت می کنین؟ ما اپلیکیشن هم نصب کردیم اما خب وقتی نامنظمه غافلگیر می شیم! دکترم رفتم، مشکل هورمونی ندارم... دکتر گفت فلوکستین 10 بخورم اونم شوهرم قسم داد نخورم! با آرامبخش مشکل داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مشکلی ندارم پریودی چه ربطی به اعصاب داره چند ساله جدیدا انداختن تو دهن خانمها همش تلقینه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
هیچ مشکلی ندارم پریودی چه ربطی به اعصاب داره چند ساله جدیدا انداختن تو دهن خانمها همش تلقینه

منم قبلا همین فکرو می کردم و هیچ مشکلی نداشتم، حتی درد نداشتم، از وقتی سی سالم شد اینطوری شدم و اصلا هم تلقین نیس

منم همین حال و دارم،غمگین و پرخاشگر میشم.ولی چون به شوهرم اثبات شده که به خاطر تغییرات هورمونیه خیلی هوام و داره،تا بد اخلاق میشم خودش متوجه میشه از چیه.دمنوش آرامبخش زیاد بخور این مواقع.