2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه غیبتام زیاده میترسم محرومم کنن از نهایی یا اخراجم کنن یاهم انضباطمو تک بدن 🙂💔

محروم از نهایی چه ضیغه ایه

نهایی ک دست مدرسه نیس

من پارسال تا امتحانات دی ماه رفتم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
نه بابا فوقش بگو مریضم دور از جون 

بخدا از اول سال خودمو زدم به مریضی فقط خوندم 

تا اینکه جدی جدی مریض شدم دیگه باور نکردن کلی تهدید کردن که نیایی فلان میشی 

از خیلیا تعهد گرفتن

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
بخدا از اول سال خودمو زدم به مریضی فقط خوندم  تا اینکه جدی جدی مریض شدم دیگه باور نکردن کلی ته ...

گوش نده بابا هیچ عقل سالمی این هفته رو مدرسه نمیره

ولا بعد عید نمیره اصلا

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
محروم از نهایی چه ضیغه ایه نهایی ک دست مدرسه نیس من پارسال تا امتحانات دی ماه رفتم

بخدا خیلی زر میزنن فقط بلدن تهدید کنن 

چهارشنبه رفتم تعدادمون ده نفر بود از سی نفر

مدیره اومد گفت پنج نمره از انضباط کم میکنم 

بخدا خیلی زر میزنن فقط بلدن تهدید کنن  چهارشنبه رفتم تعدادمون ده نفر بود از سی نفر مدیره اومد ...

بیخود کرده هیچ کاری نمیکنه 

هیچ مدیر و معلمی انضباطو کم نمیکنه چون خودش زیر سوال میره

بیخود کرده هیچ کاری نمیکنه  هیچ مدیر و معلمی انضباطو کم نمیکنه چون خودش زیر سوال میره

انقدر الکی وقتمو هدر دادن تو مدرسه تا ساعت سه ظهر نگهمون میداشتن کلاس اضافه تشریحی کار میکردن به هیچ دردیم نمیخورد خونمونم دور بود تا میرفتم خونه چهار میشد خسته و کوفتع میخوابیدم 

از دست مسخره بازیاشون فک نکنم کنکورو خوب بدم😔کاش سهمیه داشتم

انقدر الکی وقتمو هدر دادن تو مدرسه تا ساعت سه ظهر نگهمون میداشتن کلاس اضافه تشریحی کار میکردن به هیچ ...

عزیزم ناامید نشو هنوز تیر مونده

مدرسه فقط وقت تلفیه

ازین ب بعد نرو دیگ تموم

نمیتونن هیچکاری کنن مطمئن باش

عزیزم ناامید نشو هنوز تیر مونده مدرسه فقط وقت تلفیه ازین ب بعد نرو دیگ تموم نمیتونن هیچکاری کنن م ...

به خانوادم چی بگم که گیر ندن؟ 

همش از مدرسه زنگ میزنن بهشون

راستی بنظرت فرصت هست تا تیر رتبه خوب بیارم؟یا یه دانشگاه دولتی؟ صفر صفر نیستم ولی عالیم نیستم 😕