2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه نظر بدین چی بگیرم

64 بازدید | 7 پست

اول بگم که سفر کاری داشت قرار بود هفته‌ی دیگه بیاد برا همین عجله نداشتم حالا زنگ زده که فردا میام فردا هم تولدشه .من در حد یک و هشتصد دارم به نظرتون چی بخرم براش یه روزه هم گیرم بیاد فردا میرم بازار .نظر بدین لطفا 

گزینه اولت ببین چی نیاز داره،

مثلا من یه ست خونه ای و یه قمقمه آب برای باشگاهش گرفتم، خب اینارو میخواست از قبل میدونستم.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس لازم داره برا بیرونی به نظرت پولم اوکیه؟

بستکی داره چی بگیری

پیراهن و شلوار یعنی؟ یا تیشرت و شلوار؟

من خودم اول میخواستم کاپشن بهاره بگیرم، بهاره پاییزه، ک یک و صد بود. 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

همون پیراهن و شلوار به نظرم خوبه .ممنون از نظرت 

قربانت💜🤎