2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور که من شنیدم یه جای بکره که مختص افراد خاصیه هرکسی نمیتونه اونجا بره این داستانم براش درست کردن که هرکی بره غیب میشه اونجا احتمالا سربه نیستش میکنن البته منم شنیدم ولی درست و غلطشو نمیدونم

دقیقا چیزی نیست 

گاز متان و هوای متلاطم اونجا باعث شده در جنگ جهانی دوم هواپیماهایی از آلمان ( اگه اشتباه نکنم) و کشتی های بزرگی از آمریکا ( قبل جنگ) اونجا غرق بشن

و این به صورت یه افسانه محلی دراومده که اونجا اجنه زندگی میکنن و جرأت هم نیست یه بلایای طبیعی اینجوری به دست ما مسلمونا بیوفته اون موقع تو بوق کرناش میکنیم که اونجا آخر زمانه، اونجا خونه عزرائیله و این حرفا 

همین 

توی یوتیوب هم اطلاعات خوبی میده میتونی دانلود کنی ببینی

میگن اونجا حالت مغناطیسی شدیدی داره که هر چیز فلزیی رو میکشه پایین

البته یه تئوری هست که میگه اونجا مقر یه گروهه خاصه که قدرتمندترین افراد جهانن و به همه چیز تسلط دارن این شایعه رو ساختن که کسی نره اونجا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

وسط اقیانوس یه حفره مانند هست به شکل مثلث ک اب به سمت داخل در جریانه یعنی نزدیک اون گودال بشی غرق میشی دانشمندا هنوز نفهمیدن اون اب کجا میره یا چرا اون مدلیه چه جاذبه ای اون ابو میکشه به داخل 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته