2777
2789

سلام، پسرم دوسال و دوماهشه، اما هنوز شير ميخوره،بعد از دوسالگيش خواستم تدريجي از شير بگيرمش اما خب جواب نداد، يك ماه پيش با چسب زخم امتحان كردم از بس گريه كرد دلم نيومد و بهش شير دادم، شما چطور از شير گرفتين بچه تونو؟؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی وابسته شده کارت سخته شیر گاو نمیخوره ؟ 

چون اطرافيانم بهش ميگن نخور ديگه بزرگ شدي بيشتر مياد سمت شير، شير گاو ميخوره بهش ميكم شير ليوان بخور ميگه نه شير مامان ميخوام

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
همه بچه ها گريه ميكنن نبايد دلت بسوزه بايد سرش رو گرم كني من اصلا نتونستم تدريجي از شير بگيرمش ي روز ...

من اصلا نتونستم در مقابل گريه اش مقاومت كنم

بچه ي شما قبول كرد راحت؟

همه ماهایی که بچه هامونو از شیر گرفتیم بچه هامون گریه کردن و وابسته بودن

فقط و فقط باید سرشو گرم کنی تا حواسش پرت بشه

همیشه هم با غذا سیرش کن و مایعات کافی بهش بده که بخاطر گشنگی و تشنگی طرفت نیاد

باید چند روز تحمل کنی هر روز که بگذره وابسته تر میشه

از همین حالا شروع کن

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
همه ماهایی که بچه هامونو از شیر گرفتیم بچه هامون گریه کردن و وابسته بودن فقط و فقط باید سرشو گرم کن ...

كاش سيستمشون جوري بود كه خودشون بعد از دوسال ديگه نميومدن سمت شير

درست ميگي بايد شروع كنم اما تدريجي كه نميشه ديگه، چسب زخمم كه ديگه ميدونه الكيه

يه راه حل ديگه بگين، 

پسر منم دوسال و خورده ای بود.منم اصلا تحمل بی قراری هاش نداشتم..برای بچه هایی که خیلی وابسته هستن به نظرم روش ندریجی جواب نمیده بیشتر اذیت میشن ...من تلخک زدم یبار که خورد دید تلخه دیگه سمتش نیومد

ولی مشکل من خوابیدنش بود که عادت داشت زیر سینه خواب بره ..شبا بغلش میکردم باهاش حرف میزدم داستان میگفتم تا خواب بره ..ولی خیلی سخت بود شاید باورتون نشه ولی من تا یکسال این مشکل رو باهاش داشتم که موقع خواب اذیت میشد 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
كاش سيستمشون جوري بود كه خودشون بعد از دوسال ديگه نميومدن سمت شير درست ميگي بايد شروع كنم اما تدريج ...

بچه با هم متفاوتن من دیدم بچه ای که خودش بعد دو سال خیلی راحت نیومد سراغ شیر یا بعضی بچه ها با روش ندریجی کنار میاین..ولی بچه هایی مثل پسر من که وابستگیشون شدید بود این روش ها جواب نمیداد .باید ببینی پسرتون با چه روشی میتونه کنار بیاد

پسر منم دوسال و خورده ای بود.منم اصلا تحمل بی قراری هاش نداشتم..برای بچه هایی که خیلی وابسته هستن به ...

پسر منم با شير خوردن ميخوابه، والا وابسته نبود اصلا يه دفعه ايي اينجوري شد البته بيشتر براي بازيه انگار، مثلا يه بار بابام بهش گفت ديگه شير نخور بزرك شدي، تا بابامو ميبينه ميگه مامان شير ميخوام، بعدم ميگه اقاجون ببين دارم شير ميخورم،😕

بچه با هم متفاوتن من دیدم بچه ای که خودش بعد دو سال خیلی راحت نیومد سراغ شیر یا بعضی بچه ها با روش ن ...

تلخك همون صبر زرده؟ از داروخانه بايد بگيرم يا عطاري؟

تلخك همون صبر زرده؟ از داروخانه بايد بگيرم يا عطاري؟

بله عزیزم همونه..من از عطاری گرفتم.فقط یکبار که زبونش بهش بخوره ببینه تلخه دیگه نمیاد سمتش..تلخیش هم جوریه حتی با شستن سینه هم نمیره 

حواست رو جمع کن بچه ها به خاطراز شیر گرفتن ضربه روحی می خورن باید روز حواسش رو پرت کنی شب هم بدوشی وقتی مکید دید چیزی نمیاد ول میکنه منم مدتیه شروع کردم الان فقط از یکیش میدمش اما مریض شد مجبور شدم مدتی عقب بندازم تو گرما هم خوب نیست بگیری ولی چون دو سال رو رد کرده دیگه بگیرش ولی حواست به غذاهایی که می خوره و گرما زده نشدن باشه

حواست رو جمع کن بچه ها به خاطراز شیر گرفتن ضربه روحی می خورن باید روز حواسش رو پرت کنی شب هم بدوشی و ...

بيشتر از همين ضربه روحي ميترسم