2777
2789

ما ۴سال باهم بودیم دوسال اولی خیلی باهم خوب بودیم این اواخر میره سرکار (بار میبره) خیلی درگیره دو بار بم خیانت کرد میگف لاشیم همه گوهی میخورم ولی ولت نمیکنم برگشت بم گف منو ببخش قول میدم عوض میشم این اخرین باره منو ببخش(مست بود) 

بخشیدمش دو سه روز خوب بودیم باز سرد شد دو روز ی بار پیام میداد میگ سرم شلوعه نمیتونم ۲۴ساات بت پیام بدم 

سه چهار روز ی بار فقط من پیام میدادم اون جواب میداد💔

خیل دوسش دارم دارم دیونه میشم بعد دوماه بش پیام دادم گفتم دوستات گفتن پشتم حرف میزنی گف بزو حرف همونا باور کن بای 

شما بگید چیکار کنم انقد خودم کوچیک کردم دلم میخاد بمیرم فقط 

صدبار کات کردیم و اشتی کردیم 

۲٠سالشت من ۱۸

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه نشون داده هیچوقت خودتونو کوچیک نکنید ولی حیف خودم هنوزم اینجوریم سر همین نابود شدم و افسردگی گرفتم :)

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

دلم برات میسوزه ک توی این سن خودتو درگیر همچین ادم سمی و رابطه ی بی پایانی کردی 

هرچه زودتر خودتو نجات بده و این ادمو از زندگیت خط بزن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

چقدر درگیری دختر ول کن بره 

خودش گفته من لاشی ام تو ول نمیکنی /؟انقدر خودتو  پایین میبینی /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین من الان ده ساله دارم میسازم ازدواجم کردم تما کسی که نیم بنده نیم بنده بخداااا هیچوره درست نمیشه من امتحان کردم اقا نشد نشد نشد برا حال دلم صلوات بفرستین حالم خیلی بده

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

عزیزم گلم .تو خیلی جوونی خیلی فرصتها داری.هرگز وارد این رابطه ها نشو درس بخون ی کاره ای بشی یا نه برو ی حرفه یاد بگیر. پنل بدست بیاره موفق بشی .ببین چطور بعدش همه برات صف می‌کشن قشنگم.بفکر خودت باش