2777
2789

سلام دوستان من پسرم ۷ سالشه ساعت ۶ عصر طالبی خورده

الان میخوام بهش آب ولرم و عسل بدم مشکلی پیش میاد ؟؟

اخه شنیدم خربزه و عسل بده الان نگرانم نکنه طالبی هم با عسل بده 

البته ۴ ساعت گذشته تقریبا

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مرغ خورده غذا با برنج و ماست سردیش میشه زود

خرما بده بهش گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اون طالبی الان هضم شده 😐

والا این بچه انقد مریض میشه تند تند و انقد حساسه و انقد خستم کرده میترسم والا هر کاری میکنم با احتیاط میکنم شانس ندارم ک 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

والا این بچه انقد مریض میشه تند تند و انقد حساسه و انقد خستم کرده میترسم والا هر کاری میکنم با احتیا ...

خیلی حساسی مگه هر کی مرغ میخوره باید بعدش گرمی بخوره 🥴

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عسل برای بچه های زیر سه سال خطرناک پسر شما ۷ سالشه مشکلی پیش نمیاد بده بخوره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم