2777
2789
عنوان

بچه ها کسی قرص کافئین مصرف کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست
۱۱ از ۱۰ واقعا هم ناز نازی🫠

مرسی عزیزم

نظر لطفته❤️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مرسی عزیزم نظر لطفته❤️

من اصفهان زندگی میکنم

بنظر برای عمل بینی برم شهره دیگه 

ارزشش داره ؟!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم الان ۲۰ روزه که میخورم 

قیمتش ۱۹۷تومن هس ۶۰تا توشه من کافئین کارن هست که بهتره و روزی یکی نوشته بخوریم که من چون کنکوری هستم و روزی دو بعضی وقتا سه تا میخورم ولی یه روز تپش قلب گرفتم که پرانول خوردم خوب شد اگه روزی یکی بخوری خوبه 

تاثیر هم داره یعنی من شب ساعت ۱۱ونیم خوردم ساعت ۱۲ خوابم پرید و تا ۴صبح بیدار بودم خیلی خوب بو حالا میخوام برم منتال انرژی بگیرم از دیجیکالا ۲۰۰تومن میشه ولی داروخانه ۳۵۰تومن 

من اصفهان زندگی میکنم بنظر برای عمل بینی برم شهره دیگه  ارزشش داره ؟!

اگر دکتر خوبی باشه صد در صد ارزش داره دوست خودم رفت تهران عمل کرد

دیگ تو ک باید۸۰-۹۰هزینه کنی ۱۰تومنم هزینه رفت و آمد و هتل بیاد روش

ولی ببین تمام دکترا خرابکاری دارن

همین دکتر منم  خرابکاری ازش دیدم

تو فقط باید حساب کنی ببینی معیارات برای انتخاب دکتر چیه و طبق اون انتخاب کنی

من دکتری میخاستم که تجربه ی زیادی داشته باشه(گندمی یکی از قدیمی ترین دکترای شیرازه) و هم اینکه کل پره ی بینیمو باز کنه تا بینیم از نیم رخ کوچیک شه ولی درعین حال یه ظاهر طبیعی داشته باشه از روبرو

ک دقیقا همینجوری شده

ولی درکل هزینه اش یکم بالاس و با این هزینه میتونی بری تهران عمل کنی

دگتر مقدم فرد و حمیدرضا نوری هم عالین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من میخورم الان ۲۰ روزه که میخورم  قیمتش ۱۹۷تومن هس ۶۰تا توشه من کافئین کارن هست که بهتره و روز ...

مرسی خیلی لطف کردی 

نمیدونم چرا تاپیکم تازه اومده بالا

چند مدت پیش زده بودمش

خودم خریدم خوردم یکم معدمو اذیت میکرد

اگر دکتر خوبی باشه صد در صد ارزش داره دوست خودم رفت تهران عمل کرد دیگ تو ک باید۸۰-۹۰هزینه کنی ۱۰توم ...

مرسی بابت راهنماییت قشنگم 🫶

من بوجه ای که در نظر دارم ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیونه

ولی خوب میخوام نتیجه مطلوب باشه

شما چقدر هزینه کردی؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
مرسی بابت راهنماییت قشنگم 🫶 من بوجه ای که در نظر دارم ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیونه ولی خوب میخوام نتیجه مطل ...

من تیر ماه با۷۰تومن عمل کردم

دوستمم پیش مقدم فرد همینقدر هزینه کرد

حمیدرضا نوری گمونم هنوز گرون تره ولی خودت تو پیجش ازش بپرس چون خیلی کاراش شیک بودن

پیش ی دکتر خوب بری نگرانیت کمتره

ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری

من تیر ماه با۷۰تومن عمل کردم دوستمم پیش مقدم فرد همینقدر هزینه کرد حمیدرضا نوری گمونم هنوز گرون تر ...

ممنون ازت ❤️