2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خانوادتون پولدار بود.یه بار شوهرم گفت گرفتن دختر فقیر راحته😭

نه عزیزم پولدار نیستیم.لین درک پایین همسرتو نشون میده.وگرنه کسی با مهر بالا ارج و قرب نداره.حالا همون ۱۴ تا رو داره بده؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه عزیزم پولدار نیستیم.لین درک پایین همسرتو نشون میده.وگرنه کسی با مهر بالا ارج و قرب نداره.حالا همو ...

آره بیشتر از اون داره و نمیده که .تا حالا طلاهم برام نخریدهذ.عروسی هم نگرفته

بگو حالا خوبه زیاد مهر نکردم همون که به نظرت چیزی نیست رو نمیدی جه فرقی داشت اگه ده هزارتا میخواستم؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

چند سالته ؟

چرا انقدر شل گرفتید بد عادتش کردی که

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
چند سالته ؟ چرا انقدر شل گرفتید بد عادتش کردی که

زمان کرونا بود.خانواده ما هم عروسی و طلا رو جدی نگرفتن ولی واقعا نمی‌دونستم مهریه آنقدر مهمه. باورمیکنید هیچ اطلاع حقوقی نداشتم.۳۸سالمه

یعنی خودت سه سکه رو قبول کردی. چطور قبول کردی

چون دوستش داشتم

مادرشوهرم اصلاااا آدم نیستا اصلاااا

همش دعا میگیره طلاق بگیریم

ولی من امیدم ب خداست شوهرم دوستم داره بحث داریم دعوا داریم ولی بیخیال هم نشدیم

زمان کرونا بود.خانواده ما هم عروسی و طلا رو جدی نگرفتن ولی واقعا نمی‌دونستم مهریه آنقدر مهمه. باورمی ...

عزیزم حالا گذشته رو بیخیال تو کرونا خیلیا عروسی نگرفتن 

ولی شوهرت باید حلوا حلوات کنه بزاره رو سرش که یه عروس فهمیده دارن 

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
زمان کرونا بود.خانواده ما هم عروسی و طلا رو جدی نگرفتن ولی واقعا نمی‌دونستم مهریه آنقدر مهمه. باورمی ...

انشالله بهترینا باشه براتون در صلح و ارامش و خوشی باهم خوشبخت باشید

عزیزم حالا گذشته رو بیخیال تو کرونا خیلیا عروسی نگرفتن  ولی شوهرت باید حلوا حلوات کنه بزاره رو ...

میدونی چی بهم گفت .گفت گرفتن دختر فقیر راحته نگه داشتنش سخته .یعنی تو دعوا اینو بهم گفت .هنوزهم که همواره دارم می‌سوزم .من بهش لطف کردم مهریه کم رو قبول کردم ولی اون...

میدونی چی بهم گفت .گفت گرفتن دختر فقیر راحته نگه داشتنش سخته .یعنی تو دعوا اینو بهم گفت .هنوزهم که ه ...

چه ربطی داره اخه من دختر میشناسم باباش پولدار بود با مهریه۱۴ رفت خونه بخت ولی طلا اینا براش گرفتن 

عاشق پسره بود پسره هم گفت در این حد می تونم سکه بندازم دختره هم گفت ارزش یه زن به سکه نیست که قبول کرد 

سکه خوشبختی نمیاره مهم طرف مقابله که چطوری باشه 

چقدر سطح پایین فکر می کنن متاسفانه