2777
2789
مرده بابا چند تا تاپیک زنونه میزنه ک شک نکنن

نمیدونم والا ایقد این سایت پر مریضای جنسی شده که دبگه آدم به خانوما هم نمیتونه اعتماد کنه من که کلا درخواست نمیپذیرم اصلا هرکی بال بال هم بزنه نمیپذیرم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چمیدونم دیگه آدم مریض زیاده😬

دقیقا 👌👌 تا حالا وقت نکردم نیم رخ باسنم ببینم 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دقیقا 👌👌 تا حالا وقت نکردم نیم رخ باسنم ببینم 😂

بیکار و مریضه😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خاک تو سرش

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
😑ینی نمیدونی ...ای بابا  اونی ک آخر چت مال اون مرتیکه هست حالا بگیر

بالاتر هم پیام هست؟

چرا بهش گفتی عشقوم؟😕😐

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
منم تمام دوستی هایی که میاد مرد هستن😫خانم ها که بیکار نیستن🤣

من کم قبول میکنم مگه خانم باشه ...😕😕ولی دیگه قبول نمیکنم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نمیدونم والا ایقد این سایت پر مریضای جنسی شده که دبگه آدم به خانوما هم نمیتونه اعتماد کنه من که کلا ...

و منی هم که هیچ وقت هیچ درخواستی به هیچ احدی ندادم🤣🤣🤣زندگی خودم میکنم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
بیکار و مریضه😂

والا😂😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بالاتر هم پیام هست؟ چرا بهش گفتی عشقوم؟😕😐

فکردم خانمه ..آخه کاربریش زده خانم 

ولی تا این میامو فرستاد حسششم آژیر کشون گفت عه مرده😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
و منی هم که هیچ وقت هیچ درخواستی به هیچ احدی ندادم🤣🤣🤣زندگی خودم میکنم

هنین باعث شده که دو سال کاربریتو داشته باشی