2777
2789
عنوان

برای درمان ناباروری کجا برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3854 بازدید | 54 پست

زایمانمو گفت لاله بیایی هشت میلیون ک پیش دکتر دیگه اشنام بود زایمان کردم.ماه اخر پیش اشنامون رفتم فقط تاریخ سز گرفتم ازش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بيخيال طب سنتي و زالو و اين جور چيزا شو برو يه مركز ناباروري خوب مثه رويان يا بيمارستان لاله 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

سلام. من تو تاپیکای دیگه هم تجربمون رو گفتم بازم میگم. شاید کمک کنه.

همسر منم مشکل مورفولوژی و واریکوسل خفیف داشت.

و من سالم بودم.

با این وجود متخصص زنان همش به من داروهای تحریک تخمک گذاری میداد. که شکر خدا من از ترس چاقی و کیست حتی یه دونه اشم نخوردم. چون خوردن من بیفایده بود تا وقتی همسرم درمان نمیشد.

متاسفانه پزشکهای زنان زیادی بدون توجه به این قضیه، تند و تند به خانم دارو میدن و پیشنهاد  iuiو...

که جز عوارض دارویی چیزی نداره(در شرایطی که اقا درمان نشده باشه).

به همسرم میگفتن مشکل خفیفه و خیلیا همینجوری باردار میشن.

در عین حال کیوتن،افرودیت،ویتامین ای و زینک و کلومیفن چند دوره استفاده کرد.

بهمون پیشنهاد ای یو ای دادن. رها کردیم و سراغ طب سنتی رفتیم. داروهای بدمزه و گرونش رو شش ماه خوردیم. حتی بمنم دارو دادن.

یه مدت خرنوب خورد همسرم و بی فایده.

نهایتا پارسال پاییز رفتیم رویان.

که کاش زودتر رفته بودیم و چهار سال عمرمون هدر نمیشد.

من همش از اسم مراکز ناباروری ترس داشتم. فکر میکردم رویان شلوغ و بده.

در حالی که با وجود شلوغی نظم و رسیدگیشون خوبه.

اونجا همسرم ازمایش اسپرم داد که دیدیم نتیجه خیلی بده.

کلا4درصد مورفولوژی نرمال.

به اینم اکتفا نکردیم و خواستیم براش سونو بیضه هم بنویسن. که نتایج همون بود.

ما ابن سینا هم رفتیم و همسرم اونجا هم ازمایش داد.

البته بنظرم رویان انرژی مثبت تر بود. و ارامشمون بیشتر بود اونجا.

خلاصه دکتر سجادی همسرم رو عمل کردن. واخر همون ماه من باردار شدم.

امیدوارم شما هم بزودی نتیجه بگیرید.

من همش از اسم مراکز ناباروری ترس داشتم. فکر میکردم رویان شلوغ و بده. در حالی که با وجود شلوغی نظم و ...

واااای ممنون بانو سارا جان یعنی رویان رو بریم شروع کنیم؟ منم یه کم میترسم 

دکترتون که عمل کرد برای رویان بود یا ابن سینا؟

خدا یا شکرت❤😍

بقول قدیمی ها ترس برادر مرگه.

منم بخاطر ترسهای اشتباه کلی هزینه الکی دادم. کاش از اول رویان رفته بودم. یا یه مرکز معتبر دیگه.

میدونی تو این چهارسال تمام اطرافیانمون بچه دار شدن و ما چقدر حسرت کشیدیم؟

بقول قدیمی ها ترس برادر مرگه. منم بخاطر ترسهای اشتباه کلی هزینه الکی دادم. کاش از اول رویان رفته بو ...

ممنون عزیزم خیلی خوشحالم که شما باردار شدید   

توکل به خدا...

خدا یا شکرت❤😍

سلام مهرناز جان منم اندومتریوزی هستم ی بار ارش ای وی اف کردم منفی شد میخواستم بدونم هزینه بیمارستان لاله واسه ای وی اف چقده؟ و اینکه دکتراش خوبن؟ در ضمن همسرمم کم تحرکی داره. امیدوارم زودتر بیای جوابمو بدی