2777
2789
عنوان

کادوهای حــــــرص درار......

8160 بازدید | 240 پست

بعضی اوقا براتون پیش اومده یکی به عمد یا ندونم کاری چیز بی ارزشی بعنوان کادو چش روشنی یا ....بهتون بده ؟

من خیلی داررررررم از وقتی قوم شوهرو دیدم معنی کادوحالگیری رو فهمیدم ......

مثلا من جاری و برادرشوهر بزرگم چون ایران نبودن عروسیم نبودن و هشت ماه بعد دیدمشون و ...😾......اصلا مادر  و خواهرشوهرها ازبس تلفنی بد گفته بودن حتی بزور روبوسیم کردن ....یه بسته عصاره مرغ با یه اسپری خوش بو کننده ......🙀😹😾.

هم خنده م میاد هم حرصم میگیره از سادگیهای اونموقعم ......

یا کادو دیدن خونه رو خواهر شوهرم بعداز ۹نه ماااااه ....اورد .....اونم یه سینی پلاستیکی که پر شنبه بازاره الان دونه پنج تومنه ....منم انداختمش تو سطل زباله گزاشتم دم در دیدش خخخخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا عصاره مرغ  

منم واسه تولدم خالم استکان آوورد  

عوضش پسرش یه ادکلن مشتی هدیه داد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

پارسال مادرشوهرم و پدرشوهرم از ایران اومدن جاریم واسم یه جوراب نازک صولتی با یه شرت مشکی فرستاده بود اخه اینجا جوراب و شرت قحطه واسه پسری هم یه تیشرت 😃😃😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

یا من شوهرم تولدم کیک میگرفت خب قطعا برا دونفر زیاد بود .....میبردیم پایین ....و اصلا هم کادو نمیگرفتم از کسی و همه میدونستن .....جاری م یه نایلون کوچولو گل گلی بهم داد بردم خونه نگاش کردم دیدم یه شورته نخیه ....حالا چی  خودم باهاش رفته بودم سه تا خریده بود 

برادر همسر منم زحمت كشيده بود يه مام داو و يه جوراب شلواري سفيد! سوغاتي آورده بود، اونم از اروپا! (يادم رفت بنويسم اولين ديدارمون هم بود)

البته بعدا فكر كردم اينا ته چمدون جا مونده گفتن بديم به اين بينواي جوراب نديده! نميدونم جوراب شلواري سفيد مي پوشين شماهايي كه بيشتر از ١٠ سال سن داريد؟

پارسال مادرشوهرم و پدرشوهرم از ایران اومدن جاریم واسم یه جوراب نازک صولتی با یه شرت مشکی فرستاده بود ...

خخخخخخخخخ 😹😹😹😹😹.....منظور داشتن شورت اوردن یعنی ناموس تو ناموس ماست و لاغیررررر🎏🎏🎏👙👙👙

خخخخخخخخخ 😹😹😹😹😹.....منظور داشتن شورت اوردن یعنی ناموس تو ناموس ماست و لاغیررررر🎏🎏🎏👙👙👙

واقعا نمیدونستم😃😃😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..