2777
2789

حتی اگه دوتا نون داشته باشم یکیشو میدم به کسی ک احتیاج داره..بعد هیچ مال و ثروت و طلایی هیچی ندارم 

یه گوشی دارم با نت که میخرم براش

دوس داشتم خیر بودم واسه آدمای دستشون تنگه کمک میکردم خیلی خیلی سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی تمام آدما قبل به دنیا اومدن ، زندگیشون رو دیدن و با کمال میل قبدل کردن که وارد این دنیا بشن؟

از کجا انقدر مطمئنی؟! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خدا نمیده خودت باید جمع کنی من خیلی دیر فهمیدم خیلیییی یه خواهر دارم هزار تومن کمک کسی نمیکنه اما پول و ثروتی که این داره هیچکس تو خونواده نداره چون جمع کنه جمع کنننن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خدا نمیده خودت باید جمع کنی من خیلی دیر فهمیدم خیلیییی یه خواهر دارم هزار تومن کمک کسی نمیکنه اما پو ...

متاسفانه این چیز ساده ایه که خیلیییی ها نمیفهمن و باعث مشکلات زیادی شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

متاسفانه این چیز ساده ایه که خیلیییی ها نمیفهمن و باعث مشکلات زیادی شده

دقیقا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

چون نیتت خیره یک روزی پولدار میشی. منم سالها پیش مثل تو بودم یادم پول کرایه ماشینم دادم به یک اقای فقیر واز مدرسه تا خونه که ۲ ایستگاه راه بود پیاده اومدم.

الان یک ارث خوب بهم رسیده خودمم شاغلم  بیش از گذشته دست و دلبازم  

وقتی میگی خدا ، یعنی همه چیز رو  قران و پیاپبر و حدیث و روایان ت رو قبول داری! یا همه چیز یا ه ...

چه ربطی داشت؟! 

اینا همش حدس و گمان بعضی هاست که نه ثابت شده نه پیامبر و امام گفته نه جایی اومده!! 

شماهایید که اسم خدا رو خراب میکنید 

هرچیزی رو میبندین به خدا خودتونم هرکار درست یا اشتباهی بکنید میندازید گردن خدا