قرمه_سبزی_بادوغ مدیر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 عنوان دوست شوهرم دعوتمون کرد دعوامون شد | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 35 پست صبح من خواب بودم دوست شوهرم زنگ زد مارو شام دعوت کردشوهرمم بدون اینکه از من بپرسه یا بگه بذار با خانومم مشورت کنم گفت باشه میایم😐منم گفتم تو نباید به من بگی از من بپرسی قبلش؟ الانم قهریممقصر من بودم؟ خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن 1403/01/31 | 16:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3099 با مهمون اومدنم این کارو کرد دو روز پیش بخدا زندگی همه همینه.منم هزار بار پیش اومده مهمون یهویی اومده دیگه ارزش نداره بخوایم روح و روان خودمونو داغون کنیم برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
هارلی_کویین۷۸ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3865 اولین بارش نیست خودت باشی ناراحت نمیشی یهو زنگ بزنه بگه فلانی یه ساعت دیگه میاد؟ نه چون، وقتی طرف مثال زنگ میزنه، میاد خونه تون، اونوقت شوهرت به اونا بگه که بزار از خانوممم بپرسم؟ خیلی بده
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 بخدا زندگی همه همینه.منم هزار بار پیش اومده مهمون یهویی اومده دیگه ارزش نداره بخوایم روح و روان خودم ... آخه من میخوام مثلا مامانمو دعوت کنم زنگ میزنم بهش میگم امشب حوصله مهمون داری؟ با اینکه قرار نیست نه آشپزی کنه نه جمع و جور و ایناولی اون با من مشورت نمیکنه مهمون بیاد یا بریم فلان جا خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 نه چون، وقتی طرف مثال زنگ میزنه، میاد خونه تون، اونوقت شوهرت به اونا بگه که بزار ا ... آره اون روز من کلی کار داشتم خونم مرتب نبود حوصلم نداشتمیه بارم که اصلا خونه نبودم باز گفته بود بیاخودم اس ام اس دادم به طرف خونه نیتسم6😐 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9100 حق داشتیاون باید برات احترام قائل باشه و نظرت را بپرسه