2777
2789
عنوان

دوست شوهرم دعوتمون کرد دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 35 پست
میخای بری یه شام بخوری و برگردی دیگه چرا قهر آخه ؟؟؟ 😐

دفعه اولش نیست که به من نمیگیه

همین دو روز پیش خواهرشوهر زنگ زده به شوهرم گفته دارم میام خونتون

اونم یه ساعت مونده به اومدنش به من میگه مهمون داریم

خب شاید من حوصله مهمون ندارم تو نباید با من مشورت کنی؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد زندگی رو به خودتون سخت میگیرد، چرا مسائل کوچک و بی اهمیت رو بزرگ میکنید ،چرا الکی اوقات تلخی درست میکنید 

خب شما خواب بودی بعد شوهرت مرد خونه س به آقاهه بگه بزار به زنم بگم‌ ؟ میخواستی هم بگی قشنگ‌ و آروم میگفتی سری بعد نظر منم بخواه نه اینکه دعوا درست کنی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

چقدر زندگی با همچین آدمی سخته که هی بخواد ازش مشورت بگیرن.خوب اسی اونم آدمه شرایط رو میدونسته گفته آره دیگه .بعدم مهمونی رفتن عین مهمون اومدن که نیست آمادگی داشته باشی

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
چه قدر لوسی خب چیه مگه تو نمیخاستی بری؟ برای چه بهانه های الکی قهر میکنی

نه نمیخواستم میخواستم بریم خونه مادرشوهرم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نباید با دعوا واوقات تلخی میگفتی .بهتر بود با زبان خوش میگفتی.

بعد دنیا ارزش نداره.برو آشتی کن با هم خوش باشید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بابا نباید دعوا میکردی  شوهر منم همش خودش تنها تو این موارد تصمیم میگیره بعد اگر اعتراض کنم م ...

دعوا نبود ناراحتیمو گفتم اونم توجیه کرد الان قهریم

چرا انقد زندگی رو به خودتون سخت میگیرد، چرا مسائل کوچک و بی اهمیت رو بزرگ میکنید ،چرا الکی اوقات تلخ ...

قبلا بهش گفتم باز رعایت نمیکنه اولین بارش نیست

چقدر زندگی با همچین آدمی سخته که هی بخواد ازش مشورت بگیرن.خوب اسی اونم آدمه شرایط رو میدونسته گفته آ ...

با مهمون اومدنم این کارو کرد دو روز پیش

واقعا خیلی لوس و بی مزه ای،  مقصر خودتی،  😒

اولین بارش نیست

خودت باشی ناراحت نمیشی یهو زنگ بزنه بگه فلانی یه ساعت دیگه میاد؟