2777
2789

من با دوس پسرم میریم بیرون مثلا یه شلوار میبینخ خوشش میاد میگه اگه قبول کنی ازدواج کنیم میخرم 

یا یه لباس میگه اگه قبول کنی ازدواج کنیم میخرم 

یا مثلا هر چیزی که دوس داره در موردش همینو میگه 

من با خودم فک می کنم چرا نمیگه بزار بخرم شاید به دلش نشستم و قبول کرد که باهام ازدواج کنه؟ 

تازه این آدم پر ازر توقع هست یعنی یه توقعاتی داره که برای ژنو و شوهرا قفله ولی من بعد از چند سال دوستی حتی بهش نگفتم یه پغک برام بخر اگه خودش بخره میخره اگه نه هیچی، نمی‌دونم الان بدم بیاد خوشم بیاد حالم بد بشه نشه چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از رفقام یه پسری دوستش داشت بعد مثله اینکه دختره عکس یه ساعت فرستاده برا پسره گفته من از این خوشم میاد پسره گفته بیا زنم شو بعد محضر میخرم برات

فکر کنم یه فامیلیتی با دوست پسر شما داره

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کیس ازدواج نیس، آخه کیس ازدواجی قبل ازدواج توقعی نداره ک

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.