2777
2789
عنوان

دختر یا پسر مسئله این است🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 75 پست
ای جانم چقدر خوشحال میشم یه زن باردار میبینم😄حس میکنم بارداری راحتی داری هنوز خیاطی می کنی؟

فدات شم😍

اره تقریبا راحتم 

ولی دیروز یک لباس برای خواهرم دوختم خیلی لگن درد شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم 

کمر درد و لگن درد خیلی اذیتم‌میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شلوغ بود و من خیلی کوچولو ام خودم هم جسمی هم ۲۱ سالمه به خاطر این خجالت میکشیدم نه اصلا تازه م ...

😂😂😂دیوونه فکرکنم از اینایی که لوس ملوس شوهرتی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فدات شم😍 اره تقریبا راحتم  ولی دیروز یک لباس برای خواهرم دوختم خیلی لگن درد شدم اصلا نمیتونم ...

دیگه خیاطی نکن برات خوب نیست اذیت میشی😕

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

در کل مشکل خاصی ندارم حالم خوبه  کم پیش میاد حالم بد شه  همه چیز هم میخورم  یعنی ی ...

عزیزم منم هفته های اول بارداری کلم شور و کلا ترشی شور خیلی میخوردم و پرتقال هم حالمو خوب میکرد

جنسیت نی نیت مشخص شدع ؟

آره تو دلیم پسر 

منم هفته های اول خیلی سرحال بودم خیلی هم دلم آبمیوه و نوشابه میخواست اما از هفته نهم یا دهم دیگه حالت تهوعهای شدید داشتم و کم اشتهایی خداروشکر بعد از ۴ ماهگی بهتر شدم

آره تو دلیم پسر  منم هفته های اول خیلی سرحال بودم خیلی هم دلم آبمیوه و نوشابه میخواست اما از ه ...

ای خدااا 

سلامت بیاد توی بغلت ایشالا 

این ازمایش جوش شیرین هم میگن انجام دادی 

نمیدونننی چقدا دلم میخواد بدونم جنسیتش چیه

نه نمیتونم دیگه گذاشتم کنار 

خوبه پس پیش مامانتی یا خونه خودت چون اولین بارداریته میپرسم