2777
2789
عنوان

دختر یا پسر مسئله این است🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرای دو اینجوری میگن نه هفته هستم  باورت میشه من اصلا از حاملگی و بچه هیچی نمیفهمم حتی روم نم ...

😂نمیدونن؟ ای جونم اولین بارداریته😍چندوقته اقدامی 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😂نمیدونن؟ ای جونم اولین بارداریته😍چندوقته اقدامی 

دیگه با هزار عرق ریختن و خجالت همسرم گفت من اصلا نمیتونستم بگم 🤣

باورت میشه رفتم دکتر روم نمیشد بگم باردارم حدود نیم ساعت الکی فقط نشستم تا تونستم بگم😂

۳ ساله ازدواج کردم حدودا ۵ ماهی شد به نظرم 

راستی خیلی هم کمر درد دارم قسمت لگنم از قبل این که متوجه بشم باردارم خیلی درد میکنه  واقعا کا ...

علائم دیگه ای یعنی نداشتی؟منم خیلی دوس دارم مادر بشم 

ولی میگم وقتی باردار شدم چجوری به خانواده م بگم😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دیگه با هزار عرق ریختن و خجالت همسرم گفت من اصلا نمیتونستم بگم 🤣 باورت میشه رفتم دکتر روم نمیشد بگ ...

😂😂دیگه تو دکتر چرا

شوهرت تو اون دوسال نگفت بچه میخوام؟

علائم دیگه ای یعنی نداشتی؟منم خیلی دوس دارم مادر بشم  ولی میگم وقتی باردار شدم چجوری به خانواد ...

وقتی فهمیدم ۶ هفته بود و هیچ علاعمی نداشتم مثل همیشه بودم 

من خیاطی میکنم و فکر میکردم که کمر دردم به خاطر حجم کار قبل عیدم بوده 

حالت عادی ام 

بعضی وقتا حالم بد میشه ولی بعضی وقتا هم یادم میره نی نی دارم توی شکمم😂

خیلی شیرین و قشنگه گفتنش به عزیز هات ولی من خجالت میکشیدم 

امیدوارم همه ی منتظر ها خیلی زود این خبر به عزیز هاشون بگن

وقتی فهمیدم ۶ هفته بود و هیچ علاعمی نداشتم مثل همیشه بودم  من خیاطی میکنم و فکر میکردم که کمر ...

ای جانم چقدر خوشحال میشم یه زن باردار میبینم😄حس میکنم بارداری راحتی داری هنوز خیاطی می کنی؟

😂😂دیگه تو دکتر چرا شوهرت تو اون دوسال نگفت بچه میخوام؟

خیلی شلوغ بود و من خیلی کوچولو ام خودم هم جسمی هم ۲۱ سالمه به خاطر این خجالت میکشیدم

نه اصلا تازه من اوایل میخواستم اون گفت نه 

اینم که خواستیم بچه دار شیم یهویی شد 

بین خودمون باشه ولی من نمیخواستم 🤣