2777
2789
عنوان

بچم داره جلو چشمم آب میشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 86 پست
عزیزدلم اگه تهرانی ببرش مفید اونجا دکتراش خیلی خوبن ولی حتما پیگیری کن و اینکه ذکر یا جواد الائمه بگ ...

مرسی عزیزدلم اهوازم متاسفانه

باشه حتما واسش دعا کن 😭

بله پروفایل خودمم  🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گلم 

بعد این که گفتی لایکم کن اعلان بیاد 

بیام چک کنم این عفونت سال ها درگیرشم دارو هم فایده نمیده دیگه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
مرسی عزیزدلم اهوازم متاسفانه باشه حتما واسش دعا کن 😭

گلم اگه نمیتونه چیزی بخوره ببر سرم بزنن واسش ، مدرسه ی داداشم همه ی بچه این علائمو داشتن چند روز اذیت بودن خوب شدن تهش نگران نباش

بچه ها میشه برای شفای مریض ما یه صلوات بفرستین و دعا کنین زودتر به هوش بیاد و عملش عالی پیش بره ممنون میشم مهربونا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اگر خیلی استفراغ کرده و حس می‌کنی بدنش کم آب شده همین حالا ببرش کلینیک جایی که نسبتا خلوت باشه

آب میخوره آبمیوه هم میخوره یکم بهش بعد بالا اوردن آب میدم

بله پروفایل خودمم  🌱 
ببین طبیعیه برا برادر زاده منم پیش اومد دکتر بهش اسپری دهانی داد تا بهتر شد...به بچه شما نداده؟

اره دو نوع داد

پودر هم داد 

شربت آموکسی کلاو ۴۲۵ 

گفت دو هفته دیکه بیارمش

بله پروفایل خودمم  🌱