2777
2789
عنوان

بچم داره جلو چشمم آب میشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 86 پست
عزیزم روغن سیاهدونه بزن کتفش بادکش ملایم درحد یکی دودقیقه کتفاش رو انجام بده  یه خمیر ریه ه ...

باروغن بنفشه تمام بدنشو لخت کن ماساژ بده علی الخصوص کف پا 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دختر میشناسم کرونا گرفت ریه هاش به شدت درگیر شد

دیگه فک کردن تموم گریه و... 

پدرش نذر کرد ببرتش مشهد امام رضا

امام رضا میاد تو خوابش و میگه بلند شو

و دختر حالش خوب خوب میشه 

به امام رضا متوسل بشو❤

خوبی؟ 🥲
تایپ کن من انجام میدم برای ادم بزرگ هم جواب میده؟

بله گلم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ی دختر میشناسم کرونا گرفت ریه هاش به شدت درگیر شد دیگه فک کردن تموم گریه و...  پدرش نذر کرد ب ...

دخترمو بعد ۶سال خود آقا پادرمیونی کرد خدا هدیه داد

سلامتیشو از خودش و خدا میخوام😭😭

بله پروفایل خودمم  🌱 
وای تو که حالمو بدتر کردی

عزیزدلم اگه تهرانی ببرش مفید اونجا دکتراش خیلی خوبن ولی حتما پیگیری کن و اینکه ذکر یا جواد الائمه بگو براش

از خدای مهربون میخوام که زود زود کوچولوی قشنگتو شفا بده

ازت خواهش میکنم خوب شد تکم کن بهم بگو چون نگران میشم‌نرسی عزبزم

عزیزم روغن سیاهدونه بزن کتفش بادکش ملایم درحد یکی دودقیقه کتفاش رو انجام بده  یه خمیر ریه ه ...

اره دورت بگردم بگو تو بگو بمیر من میمیرم تا خوب بشه

بله پروفایل خودمم  🌱