2777
2789

من نامزدم (منظور همون کلمه ممنوعه فعلا عقد نکردیم )  برام کادو یه چیزی گرفته بود، دقیقا ازعین همون برای خودش هم گرفته بود ولی مال اون کیفیتش بد درومد( برای من اصله و گذونتره برای اون فیکه و ارزونتره)، حالا اون روز خیلی جدی  برگشت گفت اگه زیاد استفاده نمی کنی بیا عوض کنیم الکی هم می‌گفت وای برای من خیلی خوبه منم گفتم نمیدم الکی خودتو خسته نکن، حالا میگم دفعه بعدی که دیدمش ببرم براش بگم بیا برای خودت، بعد میگم بر شیطون لعنت، به نظرتون من الکی بزرگش کردم ؟

بله بیخود بزرگش میکنی.

کادو ک خریدی تموم شده رفته چشمت دنبالش نباشه.

نباید میزدی تو سرمال

زشته

اونم در همین حد خریده

نهایت سال بعد تو کادوت تجدید نظر کن

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی این حرکتو بزنم خوبه 

بهتزین راهه اگ با شکایت اینا بری جلو ممکنه اون طرف اصلا منظوری نداشته باشه بد بشه و اگ مثلا بخوای خودتو بزنی ب اون راه شاید بار دیگ سو استفاده کنه الانم خیلی مهربون و محترمانه ببر نگو پس میدم بگو این مال تو اونی ک برا خودته بمونه برا خودت جنسش خرابه مال من بهتره خوشت اومده بود میدم بهت طرف خودش میفهمه کلا همه چیو مییگره

من نخریدم اون خریده برای من 

بدتر شد ک 

الان مجدد خوندم

فکر کردم تو بهش کادو دادی مال تو گرونتره

دخترم زشته این حرکتا

فکر میکنه ندید بدید کادویی

تو هم عوضش خواستی چیزی بدی تو سطح خودش بهش بده!

نکنیییا😐😐

فقط اونی ک گفتش اونطوری بهش بگو

زشته بابا😐وظیفشه مگ کادو بگیره؟😐😐

بابا شوهر به زنش به زور نفقه میده😐

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

بدتر شد ک  الان مجدد خوندم فکر کردم تو بهش کادو دادی مال تو گرونتره دخترم زشته این حرکتا فک ...

با دعوا که نمیدم میگم بیا دوس داشتی رای خودت من استفاده نمیکنم تو ببر استفاده کن، ناراحتم انگار چشمش دنبال اون کادو هست