2777
2789
عنوان

کنکور💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست

اینهمه زحمتو عذاب اخرش معلم بشی🗿عی خداااا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله بهترین برات رقم بخوره اسی یک سوال داشتم  اگه خواهر من شناسنامه یا کارت ملی عکس دار نکر ...

بهش گیر میدن بره سریع اقدام کنه تو هفته بگید برا کنکوره دختر دایی من که گیر داده بودن به هرار تا زنگ و تلفن وپارتی راش داده بودن

من درسای تخصصی هم برای نهایی خوندم هم کنکور عمومیا مونده

تجربی؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
رشتت چیه

انسانی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

از صبح تا الان دارم گریه میکنم🥲😭

خیلی شبیه منی 

من طوری واسش درس میخوندم ساعت ۲ و نیم ،۳ بیدار میشدم ۱۵ ساعت درس میخوندم 

مجازم شدم ولی قسمت نشد 

۱۰ کیلو وزنم اضافه شد کلااا فقط خونه بودم 

افسرده شده بودم عصبیییی شدید😂 گریه میکردم کابوس میدیدم

اما الان اصلا برام مهم نیست حتی بهتر قبول نشدم 🤣🤣🤣

نگاه کن اگه قسمتت باشه بدون چون و چرا حتی اگه فقط بخش های مهم کتابم خونده باشی قبول میشی 

اگه قسمتت نباشه آسمانم ب زمین‌بدوزی ۱۰ دورم خونده باشی نمیشه 

اینو یادت باشه همه چیییی تحت نظر خداست بابت هیچی توی زندگیت اصرار نکن تلاش بکن ولی اصرار نکن