2777
2789

دوستان خواهش میکنم اگه چیزی میدومید بگید پسرم دو سال و چهار ماهشه میریم بیرون  نمیاد خونه کلی قشقرق و جیغ و هوار راه میندازه  همش میگه بیرون بیرون از خونه متنفره در حالیکه من تو عشق و بازی غرقش کردم غذا خوردنشم مشکل داره بد غذاس

ازونور  خونه هر کی میریم مهمونی در بدو وروود قشقرق و عربده کشی راه میندازه تو محل معروف شدم از بس با گریه و جیغ در حال برگشتنیم خستم کرده امروز کلی جیغ و گریه و خود زنی کردم نا بحال چنین فشار روانی رو تجربه نکرده بودم بقران مغزمو خورده خیلی تو مخی شده مطمعنم طبیعی نیس نا این حدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونمت ولی خواهرم همین مدلی بودبچگیش فوق العاده پرخاشگرررر و بیرون میرفتیم دیگه میگفت نریم ...

منم پسرم نزدیک دو سالشه وقتی میرم بیرون اصلا دوست نداره بیاد خونه یعنی پسر من هم اوتیسمه؟همش دوست داره بیرون باشه موقع آوردنش به خونه همس جیغ و گریه تروندا من خیلی نگران شدم خواهر شما چه خصوصیات دیگه ای داشت؟

نمیخوام بترسونمت ولی خواهرم همین مدلی بودبچگیش فوق العاده پرخاشگرررر و بیرون میرفتیم دیگه میگفت نریم ...

همین الان اگه چیزی مخالف میلش باشه شروع می‌کنه به پرخاشگری و جالبه به همه حیوانات هم میگه مرغ و به بچه های کوچک اسم خودش رو می‌گه 

منم پسرم نزدیک دو سالشه وقتی میرم بیرون اصلا دوست نداره بیاد خونه یعنی پسر من هم اوتیسمه؟همش دوست دا ...

از سه و نیم سالگی دیگه حرف نزد... دختری که داستان و شعر میخوند هیچی نمیگفت البته تو دستشویی رفتن اصلا همکاری نمیکرد از همون ابتدا...