2777
2789
عنوان

دوستانی که از ترب خرید کردید

92 بازدید | 9 پست

دوستان من تا حالا خیلی از باسلام و دی ج ی کالا خرید کردم الان یه سرخ کن میخوام که فقط ترب داره ازش

حالا اولین بارمه میخوام خرید کنم ازش بنظرتون مثل اونا امن هست?

میشه با فروشندش صحبت کنم مثل باسلام?

من شکلات خریدم مثل دیجیکالاعه ولی مبدا ارسال ممکنه متفاوت باشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترب یه موتور جست و جوعه ! خیلی وقتها وصلت میکنه به با سلام حتی ! اگه سایتی که معرفی میکنه پشتیبانی داشته باشه میتونی زنگ بزنی حرف بزنی و سوال بپرسی ازشون ، و من هرچی از طریق ترب بهم معرفی شد خریدم ، خوب بوده و به دستم رسیده

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

نه از سایتش میخری فقط،اون قیمت ببین کسی پیگیری کرده سفارششو، اگه دیدی کسی پیگیری نکرده بخر و گر نه نخر

ترب فقط معرفی میکنه ، پیگیری هم بکنی جواب ندن مسئولیتی به گردن نمیگیرن