من عقدم منو برد بیرون هی گفتم گشنمه گفت چیپس بگیرم گفتم نه بعد قرار شد یه سیب زمینی بگیره برام منو تا دم اونجا برد بعد گفت میخوای بگردم کجا ارزون تر میده برم حالا من دارم میمیرم از گشنگی منم گفتم باشه گشت پیدا نکرد گفت بریم همین جا گفتم بکشیم هم نمیام حالا اینجاییم ک رفتیم نسبتا خیلی کم قیمته هیچی اقا چون خودش گشنه نبود شام نگرفت گشنه برگشتم خونه یه کرم واسه پوستم نمیگیره برا همه چی دستم جلوش درازه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
من یه همسایه ای داشتیم شوهر دخترش همین جوری بود دختره میگه یه روز نشوندمش بهش گفتم قسم میخورم اگر بخوای به این رفتارات ادامه بدی یک لحظه هم دیگه کنارت نمیمونم ولت میکنم میرم
الان اگه بری خونش با یه صندوق خوراکی بر میگردی
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍